Kingdom: New Lands PC, XBOXONE

Oldalnézetes, birodalomépítős túlélőjáték pixeles grafikával, indie stúdiótól.
Típus:

E3 2019: Év végéig lesz heti ingyen játék az Epicnél

A platform indulásakor még kétheti rendszerességgel érkeztek az ingyen bezsákolható címek, ám a májusi Epic Games Store Mega Sale óta már hetente kapunk új játékot, és úgy néz ki, hogy ez 2019 végéig így is marad.

Ingyen tölthető a Kingdom: New Lands

Ezúttal egy pixelgrafikával operáló, birodalomépítős játékot tölthettek ingyen az Epic Games Store heti ajánlata keretében. Miután hajótörést szenvedünk egy szigeten, saját királyságot húzhatunk fel a nulláról.

Újabb játékokkal bővül az Xbox Game Pass kínálata

Nyolc újabb címmel gazdagodik a Microsoft előfizetéses rendszerének tárháza. Az Xbox One-on és PC-n elérhető szolgáltatás segítségével játszhatunk majd többek közt a Cities: Skylinesszal, és az Xbox One-ra hamarosan megjelenő Robocrafttal.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár a hónap nagyágyúira még mindig várnunk kell, ezen a héten legalább a játékmegjelenések számára nem panaszkodhatunk majd. Több indie cím és megkésett port is landol a boltokban.

Kingdom: New Lands teszt

Magányos herceg lovagol az ismeretlenben. Útja sötét erdőn, lassan csordogáló patakpartokon át visz, egy angyal vezeti őt. Új birodalom van születőben. Egy ország, mely hatalmasabb lesz mindegyiknél.