Red Dead Redemption 2 PC, PS4, XBOXONE

Folytatást kapott minden idők egyik legjobb vadnyugati kalandja.
1599238800

Sok játékos ért a The Last of Us: Part II végére

Bármennyire is hangzik furcsán a cím, a szomorú igazság az, hogy általában csak kevés játékos oldja fel a játékok befejezésért járó achievementet/trófeát, különösképp, ha egy játék olyan hosszú és megosztó, mint Ellie kalandja.
1590062400

Grand Theft Auto V - túl a 130 millión

A Take-Two is előrukkolt a legfrissebb pénzügyi helyzetjelentésével. Habár a kiadó nem számít túl erős évre az új megjelenések terén, bízik benne, hogy a korábbi címei elviszik majd a hátukon az évet.
1589868000

Brit toplista: még mindig az Animal Crossing vezet

Ha valaki ránéz a friss brit toplistára, könnyen a déjà vu áldozatának gondolhatja magát. Pedig egyszerűen csak nem történt semmi kirívó a múlt héten, így továbbra is az Animal Crossing ül a csúcson, és a többi helyezésen sem volt komoly mozgás.
1589202000

Brit toplista: újra élen az Animal Crossing

Az elmúlt héten több brit áruházhoz is megérkezett a korábban elkapkodott dobozos játékok utánpótlása, ez a vérfrissítést pedig kimondottan jót tett az Animal Crossing: New Horizons eladásainak. Ismét a Switch-exkluzív lett a hét legkapósabb címe.
1588862220

Íme, az Xbox Game Pass májusi újdonságai

Májusban sem maradnak újdonságok nélkül az Xbox Game Pass-előfizetők, legyenek akár a konzolos vagy a PC-s szolgáltatás felhasználói. Mától például a Red Dead Redemption II-t is letölthetjük Xbox One-ra.
1588575600

Brit toplista: a FIFA 20 hódította el az első helyet

Az előző heti összesítéskor az Animal Crossing és a FIFA 20 vezette a listát, a helyzet most csak annyit változott, hogy helyet cseréltek. A dobozos játékeladások továbbra is pörögnek, bár a csúcsnak már nem járnak a közelében.
1587650400

Red Dead Redemption II-vel erősít a Game Pass

A Microsoft ma jelentette be, hogy Van der Linde-banda hamarosan beveszi az Xbox Game Pass for Console szolgáltatását. Ráadásul nem is kell már olyan sokat várnunk rá.
1586976780

Sokkal jobb munkahely a Rockstar, készül az új GTA

Hiába a remek játékok, a Rockstar hírhedten rossz munkahely, a Red Dead Redemption II megjelenése után azonban megszállta a menedzsmentet a kisangyal, és számos változtatást eszközöltek, hogy jobb legyen a légkör a cégnél.
1585807740

Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Április 1-jén érdemes óvatosan böngészni a hírek között, egymást érik ugyanis a vicces(nek szánt), egyébként pedig hivatalosnak tűnő kamuhírek. Íme, az összeállításunk a legjobbakból!
1585584000

Brit toplista: szárnyalnak a dobozos eladások

Egy dologban biztosak lehetünk: a koronavírus és a vele járó bezárkózás jót tesz a videojáték-eladásoknak. Valószínű, hogy szárnyalnak a digitális tranzakciók is, de a brit toplista konkrét adatokat is tud közölni a dobozos eladásokról.