Marvel vs. Capcom: Infinite PC, PS4, XBOXONE

Negyedik alkalommal is Marvel vs. Capcom: az új rész a képregénygyáros filmes univerzumából táplálkozik leginkább.
1624467600

Júniusban még bővül egyet az Xbox Game Pass

Már majdnem végre a hónapnak, de az utolsó pillanatban még néhány játékot hozzácsap a Microsoft az Xbox Game Pass kínálhatához. Kukacok, vámpírok, alternatív történelmi mechák és versenyautók is várnak ránk.
1553104800

Újabb hat cím érkezik az Xbox Game Passbe

Tempósan bővül az Xbox Game Pass felhozatala, a következő két hétben még öt játékot kapunk, és áprilisra is belengetett egy újabb címet a Microsoft. Holnap a Deus Ex: Mankind Divided és a What Remains of Edith Finch lesz terítéken.
1517421644

4,8 millió példánynál jár a Resident Evil 7

Hiába került a boltokba a Gold Edition, a Resident Evil 7-ből alig 800 ezer kópiát passzoltak el október óta. Megérkezett a Capcom legfrissebb üzleti jelentése, ami kiderült, hogy az új Marvel vs Capcom sem szerepelt jól.
1516885243

Új verzióval jelentkezett a Denuvo

Zajlanak az események az osztrák szupervédelem körül. A múlt héten ugyan sikerült feltörni a Denuvo 4.8-as verzióját, de a fejlesztő rögtön válaszolt, és már egy újabb változatot tett elérhetővé a legújabb játékokban.
1508857200

Amerikai toplista: a Destiny 2 vitte a szeptembert

Noha már tudjuk, hogy hardverfronton a Nintendo tarolt, egy utolsó pillanatban történt halasztás miatt csak most tették közzé, hogyan sikerült az amerikai játékpiac szeptemberje. Következzenek a részletek!
1507186846

Black Panther és Sigma az új Marvel vs. Capcomban

A hónap közepén indul be a DLC-gépezet, Black Panther és Sigma lesz az első két olyan hős, akikkel tovább bővül a Marvel vs. Capcom: Infinite karakterfelhozatala. Most egy új videóban csapnak össze az új arcok.
1506614820

Marvel vs. Capcom: Infinite teszt

Ultron Sigma. Egy minden korábbinál erősebb és veszedelmesebb ellenség, egy szörny, ami két világ találkozásából született, és ami ezt a két világot most egyszerre akarja elpusztítani.
1506006000

Marvel vs. Capcom - így küzd Monster Hunter

Két napja vásárolható meg a Marvel vs. Capcom: Infinite, így a verekedős címek szerelmesei már le is csaphattak rá. Már az első DLC is lelepleződött, amely Monster Hunterrel érkezik többek között.
1505913720

Launch traileren a Marvel vs. Capcom: Infinite

Tegnap óta vásárolható meg a Marvel vs. Capcom-sorozat legújabb felvonása, a megjelenés apropóján pedig a launch trailert is kiadták a készítők. Nem túl biztató a helyzet: Ultron Sigmát meg kell állítani!
1505808012

Marvel vs. Capcom: Infinite - még több hős várható

Ma jelenik meg Marvel vs. Capcom: Infinite, amely a képregényes és a videojátékos univerzum karaktereit hozzá össze egy közös bunyóra. A Capcom szerint a jövőben is el leszünk látva új karakterekkel.