Marvel vs. Capcom: Infinite PC, PS4, XBOXONE

Negyedik alkalommal is Marvel vs. Capcom: az új rész a képregénygyáros filmes univerzumából táplálkozik leginkább.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ahogy merülünk bele az őszbe, úgy sűrűsödnek a játékmegjelenések is. A héten is lesz sportjátékunk, de a verekedős anyagok és a szimulátorok rajongóira is szép napok várnak. Lássuk a listát!

Oktatóvideók a Marvel vs. Capcom: Infinite-hez

A Capcom ma kegyes volt hozzánk, hiszen fél tucat olyan oktatóvideót tett közzé, amelyekkel X, Morrigan, Ryu, Iron Man, Captain America és Captain Marvel jellegzetességit tanulhatjuk ki. Hasznos kedvcsinálók!

Ezek a Marvel vs. Capcom: Infinite előrendelői extrái

Új videóban leplezte le a Capcom, hogy milyen bónuszok ütik a játékot előrendelők markát. Az előjegyzés már elindult, és a megjelenés sincsen messze - itt van hozzá egy kis kedvcsináló!

GC 2017: Marvel vs. Capcom: Infinite előzetes

A Marvel vs. Capcom: Infinite sem hagyta ki a kölni rendezvényt, ezúttal négy új hős mutatkozott be a crossoverben: itt lesz Jedah, Dormammu, Ghost Rider és Firebrand is. A srácok egy friss trailerben köszönnek be.

GC 2017: Marvel vs. Capcom - bízol Thanosban?

Hangulatos sztoritrailer társaságában erősítette meg a Capcom, hogy milyen játékmódokkal találkozhatunk majd a Marvel vs. Capcom: Infinite-ben, emellett újabb négy karakterről hullott le a lepel.

Marvel vs. Capcom: Infinite - TV-reklám érkezett

A Capcom gondolt egyet, és TV-reklám formájában juttat el hozzánk újabb információkat a Marvel vs. Capcom: Infinte című verekedős játékáról. Egészen pontosan először a japán rajongókhoz.

Marvel vs. Capcom: Infinite - még több karakter

Nem maradt ki a Comic-Conról a Marvel vs. Capcom: Infinite. A legújabb előzetes négy további játszható karaktert erősített meg: itt lesz nekünk Spider-Man, a Resident Evil Nemezise, Frank West a Dead Risingból és Mike Haggar is.

Karakterbemutatók a hétvégi EVO-ról

A hétvégén tartották a verekedős játékok legfontosabb eseményét, az EVO-t, amin több kiadó is bejelentéssel rukkolt elő. Karakterbemutatót kapott a Streeti Fighter V, a Tekken 7, a Dragon Ball FighterZ és a Marvel vs. Capcom: Infinite is.

E3 2017: Demót kapott a Marvel vs. Capcom Infinite

A Marvel vs. Capcom Infinite is kapott egy újabb történetet bemutató ízelítőt, ráadásul a Sony azt is megerősítette, hogy a mai naptól már tölthető a sztorimód apró szeletét bemutató demó is.

E3 2017: Itt nézheted vissza a Sony konferenciáját!

A mai konferenciák sorát a Sony nyitja hajnalban. A későn fekvők vagy a korán kelők betekintést nyerhetnek a PlayStation közelgő játékfelhozatalába, tutira lesz Call of Duty, Days Gone, God of War és Destiny 2 is!