Karakterbemutatók a hétvégi EVO-ról

  • Írta: fojesz
  • 2017. július 17.
  • Letöltés
Link másolása
A hétvégén tartották a verekedős játékok legfontosabb eseményét, az EVO-t, amin több kiadó is bejelentéssel rukkolt elő. Karakterbemutatót kapott a Streeti Fighter V, a Tekken 7, a Dragon Ball FighterZ és a Marvel vs. Capcom: Infinite is.

Street Fighter V

Bemutatkozott a Street Fighter V második évadának negyedik DLC-karaktere, ő pedig nem más, mint Abigail. Ha ismerős az úriember, az nem véletlen, Abigail ugyanis az 1989-es Final Fight főellenfele volt, onnan költözik át július 25-én a Street Fighter V-be a Metro City pályával egyetemben. Az igazi érdekességet az jelenti, hogy hősünk... nos, nem éppen apró termetű. 

Tekken 7

A Tekken 7 is vendégszereplővel erősít, Geese Howard az 1991-es Fatal Fury: King of Fightersben mutatkozott be, mint a King of Fighters bajnokság atyja. A karakterre a télen számíthatunk, addig is kapunk egy másik DLC-t a bowlingozós Tekken Bowl formájában.

Dragon Ball FighterZ

A 2018 elején megjelenő Dragon Ball FighterZ is kapott egy karakterbemutató videót, itt Trunks villantotta meg magát. Emellett a Bandai Namco bejelentette, hogy július 26-tól regisztrálhatunk majd a játék zárt bétatesztjére.

Marvel vs. Capcom: Infinite

Habár a Marvel vs. Capcom: Infinite karakterlistája már kiszivárgott, így pontosan tudjuk, hogy a Darkstalkers Jedah-ja is játszható lesz az új játékban, most nézzük meg mozgás közben is a szereplőt! Az alábbi videó egy hosszabb felvétel, a második felében láthatjuk Jedah-t Vasember oldalán.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...