Crash Bandicoot N. Sane Trilogy PC, PS4, SW, XBOXONE

A klasszikus Crash Bandicoot-trilógia remastere.
1707410725

Elbocsátások a Crash Bandicoot és a Modern Warfare III fejlesztőinél is

Még mindig elkeserítő híreket kaptunk az Activison Blizzard háza tájáról, hiszen a Microsoft kaszája több patinás stúdiót is elég durván érintett. Súlyos a helyzet a Crash Bandicoot és a Spyro-sorozatért felelős Toys for Bobnál és a Sledgehammer Gamesnél is.
1697609823

Miért nem kerülnek az Activision Blizzard játékai egyből a Game Passbe?

A múlt precedenseit követve okkal várhattuk volna, hogy az ABK felvásárlása után mindössze napokkal már felkerül néhány cím az Xbox Game Pass könyvtárába. Phil Spencer most elárulta, hogy ez ezúttal miért nem így lesz.
1675328400

Májusban kivezetik a PlayStation Plus Collectiont

A PlayStation Plus előfizetés mellé járó válogatott játékcsomag címeit májusig még beválthatjuk, utána azonban megszűnik a PlayStation Plus Collection.
1671692400

A brit játékosok háromnegyede örülne, ha a Microsoft felvásárolná az Activisiont

Mezei játékosok közt végzett kutatást az Egyesült Királyság piacfelügyeleti hatósága. A felmérés eredménye szerint a felhasználók mintegy 75 százaléka a Microsoft és az Activision Blizzard mergere mellett tenné le a voksát.
1670677200

HWSW: Jövőre sem dőlhet el a Microsoft-Activision frigy sorsa

Az Egyesült Államokból is megérkezett a csapás a gigaüzlet meghiúsítására, az amerikai szövetségi kereskedelmi bizottság megindította a trösztellenes pert.
1670573490

TGA 2022: Érkezik a Crash Team Rumble, a Crash Bandicoot multiplayer játéka

A Crash Bandicoot széria legújabb darabja, a Crash Team Rumble egy multiplayer játék lesz, ahol csapatokban küzdhettek egymás ellen. A The Game Awards díjátadón pedig már bele is nézhettünk a játékmenetbe.
1669136700

Tovább szivárog a Crash Bandicoot mellékága

Régóta pletykálják, hogy multiplayer mellékágat kaphat a Crash Bandicoot, méghozzá egy brawler formájában, amelyben a franchise közkedvelt karakterei kapják a főszerepet. Íme, egy újabb bizonyíték a létezésére!
1654498800

Már készül az új Crash Bandicoot?

Már korábban is voltak jelei annak, hogy a Toys for Bob egy új Crash Bandicoot-játékon dolgozik, a legújabb pletykák pedig épp ezt erősítik meg.
1651166305

Frissítve: Meghíúsulhat az Activision Blizzard felvásárlása

Egyre ingatagabbnak látszik az év üzlete. A Microsoft januárban jelentette be, hogy felvásárolná az Activision Blizzardot, de a részvényesek és a Kereskedelmi Bizottság is megvétózhatja az összeolvadást.
1649782380

Hivatalos: a Vicarious Visions beolvadt a Blizzardba

Lezárult egy korszak a Vicarious Visions történetében. A New York állambéli Albanyben 1991 óta működő stúdió végleg elvesztette a nevét most, hogy teljesen beolvadt a Blizzardba.