Super Mario Odyssey SW

Mario a háta mögött hagyta a gombakirályságot és egy világokon átívelő kalandra indul.

Mario már nem vízvezeték-szerelő

A Nintendo a hivatalos oldalán pontosította Mario életrajzát, így derült ki, hogy a háttértörténet szerint már nem vízvezeték-szerelő. Persze hogy is lenne az, ha állandóan Peach hercegnő megmentésével van elfoglalva?

GC 2017: Az új Super Mario a kiállítás legjobbja

Kihirdették a Gamescom szokásos díjátadójának győzteseit, összesen huszonhárom kategóriában versenyezhettek egymással a kiadók-fejlesztők, illetve a játékaik. A kiállítás legjobbja a Super Mario Odyssey lett.

GC 2017: Kiderült, mivel készül a Nintendo

Konferenciája ezúttal sem lesz a kiotóiaknak a kölni eseményen, azonban streamre számíthattok majd. A műsor során a Super Mario Odyssey és a Metroid: Samus Returns is előkerül többek között.

Super Mario Odyssey - vége a Game Over feliratnak

Úgy néz ki, a Nintendo szakít egy több évtizedes hagyománnyal: nevezetesen, amikor a Super Mario Odysseyben a derék vízvezeték-szerelőnk meghal, nem kapjuk meg az ikonikus "Game Over" képernyőt.

E3 2017: Itt vannak a Game Critics Awards nyertesei

A Nintendo és Mario dominált az idei E3 játékfelhozatalából szemezgető díjátadón. A három fő kategóriát simán hozta a Super Mario Odyssey, de a Ubisoft-féle Mario + Rabbids: Kingdom Battle sem szégyenkezhet.

E3 2017: A YouTube-on a Battlefront 2 vitte a showt

Az E3 alkalmából a YouTube Trends összeszedte, mely játékok voltak a legnépszerűbbek a videómegosztó-oldalon. A statisztikák szerint a Battlefront 2 lett a befutó, mögötte pedig az új Assassin's Creed, valamint az idei FIFA végzett.

E3 2017: Super Mario Odyssey - ilyen a co-op mód

A Nintendo a héten már elhintette, hogy egy barátunkkal közösen is tolhatjuk a Super Mario Odysseyt, most pedig élőben prezentálták nekünk a helyi kooperatív módot. A másik játékos Mario sapkáját irányíthatja.

E3 2017: A harmadik galériafrissítés

Ma tömve vagyunk a Nintendo címeivel: Super Mario Odyssey, Kirby, Fire Emblem Warriors - válogathattok! Azért becsúszott egy raklapnyi 4K felbontású PC-s Destiny 2-kép, és jutott pár szaftos South Park-screenshot is.

E3 2017: Super Mario Odyssey - irány az erdő!

A tegnap este bemutatott városi pálya után a Nintendo megmutatta a Super Mario Odyssey egy másik helyszínét, a Wooded Kingdomot is. Az erdei környezet nyaktörő utakkal van teli, és még a robotok is ránk támadnak.

E3 2017: Super Mario Odyssey - 21 perc gameplay

A délutáni trailer után a Nintendo Treehouse livestreamben hosszabban is megcsodálhattuk a Super Mario Odysseyt. A demó New Donk City városában indul - főhősük felkapaszkodik az épületekre és hajigálja kalapját.