Pillars of Eternity II: Deadfire PC, PS4, SW, XBOXONE

Folytatást kapott a Pillars of Eternity.
Típus:

Év végén jön a konzolos Pillars of Eternity II

A Game Informer következő számában egy több oldalas előzetest kap a Pillars of Eternity II: Deadfire, de a magazin már most elhintette, hogy a játék konzolos változatai a karácsonyi szezon alatt jelennek majd meg.

Dátumot kapott a Pillars of Eternity 2: Deadfire

A tengereket átszelő kalózokkal, ősi átkokkal és dühös titánokkal hódító Pillars of Eternity 2: Deadfire áprilisban dobogtatja meg minden hardcore RPG-fanatikus szívét. Napra pontos megjelenési dátummal jelentkezett az Obisidian.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2018-ban

Remélhetőleg mindenkinek sikerült tisztességeset faragni a backlogján, a héten ugyanis kezdetét veszi az idei játékáradat. Összeszedtünk húsz címet, amivel muszáj lesz játszanod 2018-ban!

Obsidian: az új játékban nem lesz mikrotranzakció

Az Obsidian Entertainment munkatársai a Twitteren publikált videós üzenetben erősítették meg, hogy vadonatúj, egyelőre cím nélküli szerepjátékuk teljes mértékben mellőzni fogja a lootboxokat és a mikrotranzakciókat.

Gameplay traileren a Pillars of Eternity II

Mozgolódnak az Obsidiannál. A minap fellőtték a Pillars of Eternity II Steam-adatlapját, elindult a zárt béta, és egy gameplay trailert is kaptunk a játékhoz, amelyben ismerős és kevésbé ismerős jeleneteket is találunk.

E3 2017: Pillars of Eternity 2 - tengerre szállunk

Habár a Pillars of Eternity 2: Deadfire megjelenésére 2018-ig kell várnunk, a játék már az idei E3-on is képviseltette magát egy rövid demóval. Kapunk egy kis ízelítőt a hajózásból, és egy küldetésre is elkísérjük harcosainkat.

Pillars of Eternity 2 - 4,4 millióval zártak a készítők

Szombaton véget ért a Pillars of Eternity 2 Fig-kampánya, méghozzá olyan sikerrel, amire régóta nem volt példa. A folytatással 4,4 millió dollárt kalapoztak össze a srácok, vagyis több pénz jött össze, mint az első részre.

3,5 millió dollárnál jár a Pillars of Eternity 2

Kitartott a támogatók lendülete, így az elképesztő repülőrajt után is megmaradt az adakozókedv. Két nappal a kampány lejárta előtt már több mint 3,5 millió dollárt kalapozott össze a Pillars of Eternity folytatása.

Máris összejött a pénz a Pillars of Eternity 2-re

Már tutira elkészül az Obsidian szerepjátékának folytatása, elvégre az adakozók kevesebb mint egy nap alatt összedobták rá a pénzt a Figen. Innentől már csak a másodlagos célok teljesüléséért izgulhatunk.

Pillars of Eternity 2: Deadfire bejelentés

A délelőtt történt idő előtti leleplezés után immáron tényleg hivatalos, hogy folytatást kap a Pillars of Eternity. A második epizódot is lehet támogatni, ezúttal Figen kalapoznak a készítők.