GreedFall PC, PS4, XBOXONE

A Spiders új RPG-je egy olyan szigetre kalauzol el minket, amely a 17. század Európáját idézi. A barokk stílus mágiával és szörnyekkel keveredik.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb megjelenések, és szerencsére ezúttal is kifejezetten sűrű napoknak nézünk elébe. Formálisan is elrajtol a Gears 5, úton a Borderlands harmadik része, és a sportrajongók is örülhetnek.

GreedFall - befutott a gépigény és az utolsó trailer

Jövő héten befut a GreedFall végleges változata, így a Focus Home Interactive és a Spiders végre lerántotta a leplet a játék PC-s változatának pontos gépigényéről. Ráadásnak befutott az utolsó vásárlócsalogató előzetes is.

GreedFall - nézzünk bele a játékmenetbe!

Közeleg a szeptember, így hamarosan megkezdődik az őszi játéközön. Nincs már messze a GreedFall megjelenése sem, ideje tehát, hogy alaposabban szemügyre vegyük a játékmenetet is!

GC 2019: Izgalmas felfedezés a GreedFall világában

Ugyan kaptunk már egy összefoglaló videót a GreedFallról, ami a játékmenet főbb aspektusait részletezei, de most azt is megnézhetjük, hogy mindez hogyan működik a valóságban. Lesz itt harc és felfedezés is.

GC 2019: GreedFall - ilyen egy illusztris társaság

A Gamescom apropóján új előzetest kaptunk a Spiders szeptemberben megjelenő szerepjátékához, a GreedFallhoz. A trailerben azok a karakterek kapják a főszerepet, akiket felfogadhatunk magunk mellé kísérőnek.

GreedFall - összefoglaló videón a játékmenet

A Spiders és a Focus Home Interactive kiadott egy közel négyperces játékmenet-bemutatót, amelyben végigveszik, mit is kínál majd a szeptemberi megjelenéskor a csapat új szerepjátéka, a GreedFall.

A Bigben felvásárolta a GreedFall fejlesztőcsapatát

A francia Bigben Interactive egyre nagyobb szeletet vág magának az AA-játékok piacán. A kiadó most felvásárolta a Spiders csapatát, akik már javában készülnek a GreedFall szeptemberi megjelenésére.

Látványos trailert kapott a GreedFall

A kolonizáció idejében játszódó alkotás világa az előzetesek alapján eléggé izgalmasnak ígérkezik, reméljük, hogy a szeptemberben esedékes rajt során sem lesz majd okunk a panaszra, és kellemes meglepetés lesz a GreedFall.

Dátumot kapott a GreedFall

Befutott a GreedFall napra pontos megjelenési dátuma: a Bound by Flame-et és a The Technomancert is jegyző Spiders új szerepjátékára nem sokkal az iskolakezdést követően csaphatunk le.

GreedFall - üdvözlet a járványok sújtotta Serene-ből

Bemutatkozott a Focus Home Interactive és a Spiders Games legújabb RPG-jének központi helyszíne, Serene kikötővárosa, melynek egykor virágzó gazdaságát a járványok kilátástalan szegénységbe és pusztulásba taszították.