GreedFall PC, PS4, XBOXONE

A Spiders új RPG-je egy olyan szigetre kalauzol el minket, amely a 17. század Európáját idézi. A barokk stílus mágiával és szörnyekkel keveredik.

E3 2019: 10 percig pörög a GreedFall

Egyre tisztábban körvonalazódik a GreedFall. Az E3-on levetített sztorielőzetes után most több mint 10 perc játékmenettel jelentkezik a Spiders akció-szerepjátéka. A videó során jut idő egy bossharcra és némi karakterfejlesztésre is.

E3 2019: Friss előzetesen a GreedFall története

Hosszas csend után újra életjelet adott magáról a The Technomancerért telelős Spiders új játéka, a GreedFall. Egy tartalmas előzetes segítségével kóstolhatunk bele a sztoriba, s megtudtuk azt is, hogy mikor várható a megjelenés.

E3 2018: Újra hallatott magáról a GreedFall

A mai napon a Focus Home Interactive két játéka kapott már új előzetest, de szerencsére a tavaly év elején bejelentett, azóta viszont jól eldugott GreedFall is csatlakozott a sorhoz. A hajtás után új kedvcsinálót nézhettek meg.

Bemutatkozott a Spiders új RPG-je, a GreedFall

A Mars: War Logs és a The Technomancer fejlesztője már javában az új projektjén dolgozik, amely ezúttal is akció-szerepjátéknak ígérkezik. A barokk művészeti stílussal felvértezett GreedFall jövőre érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra