Middle-earth: Shadow of War PC, PS4, XBOXONE

A 2014-es Shadow of Mordor folytatása.
1507824000

Middle-earth: Shadow of War - eddig bírta a Denuvo

Két napja jelent meg a Monolith Productions játéka, a rajongók tehát már Középföldén irthatják az ellent. A siker, úgy néz ki, elkerülhetetlen, mégsem minden fenékig tejfel a Shadow of War háza táján.
1507653051

Launch traileren a Shadow of War

A várakozás véget ért, Középföldén minden eddiginél véresebb háború vette kezdetét. A Middle-earth: Shadow of War már a boltokban van, a kritikák kedvezőek, már csak a launch trailert ajánljuk a figyelmedbe.
1507536000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatjuk az októbert, egy percet sem pihenünk! A héten visszatérünk Középföldére, és Sebastian Castellanos nyomozót is elkísérjük egy beteg kirándulásra.
1507269600

Minden, amit tudnod kell a Shadow of Warról

Jövő héten kerül boltokba a Middle-earth: Shadow of War, a készítők pedig egy összefoglaló trailert is bekészítettek a megjelenés előtti hajrára. Bruz the Chopper mutatja be nekünk, mit kell tudni a játékról.
1506499201

Spártai orkok a Middle-earth: Shadow of Warban

Nyugalom, kevesebb, mint két hét van hátra a Middle-earth: Shadow of War megjelenéséig, így az ork törzseket bemutató videósorozat is a végéhez közeledik. Ezúttal a Warmongerekről lesz szó, akik leginkább háborúzni szeretnek.
1505752220

Brutális élőszereplős traileren a Shadow of War

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a Middle-earth: Shadow of War teljes élőszereplős előzetese, amely egyúttal interaktív is, azaz egy komoly döntést is meg kell hoznunk a megtekintés közben. Ezt a kampányt nem felejted el!
1505289617

Vadászó orkok a Middle-earth: Shadow of Warban

Tovább folytatódik a Shadow of Warban szereplő ork törzsek videósorozata, ezúttal a Feral csoporton a hangsúly. Ők nem nindzsák, hanem igazi vadászok és remek állattenyésztők. Páncéljukat vadak trófeáival díszítik.
1505131220

Shadow of War - barátok vagy ellenségek?

Lassan ráfordulunk a Middle-earth: Shadow of War októberi megjelenésére, a Warner Bros. és a Monolith pedig minden követ megmozgat majd, hogy jól teljesítsen a kasszáknál a játék.
1504629041

Nindzsa orkok a Middle-earth: Shadow of Warban

Egy kicsit elszaladt a ló a Monolith Productionsszel. Az remek dolog, hogy a fejlesztők különböző dolgokból merítenek ihletett az ork törzsek megalkotásánál, de azért ez egy kicsit túlzás. A Dark törzs tagjai egytől egyig nindzsák.
1504332002

Shadow of War - az orkok szappanoperája

A Warner Bros. két új előzetessel indította a hétvégét: az egyik azt mutatja be, hogy Mordorban miként vívják saját harcukat az orkok, a másik pedig Forthogra koncentrál, akit az egyik elhunyt fejlesztőről mintázott a csapat.