Spártai orkok a Middle-earth: Shadow of Warban

  • Írta: zoenn
  • 2017. szeptember 27.
  • Videó
Link másolása
Nyugalom, kevesebb, mint két hét van hátra a Middle-earth: Shadow of War megjelenéséig, így az ork törzseket bemutató videósorozat is a végéhez közeledik. Ezúttal a Warmongerekről lesz szó, akik leginkább háborúzni szeretnek.

A Warmonger törzs tagjai azt vallják, hogy ha nem harcolnak, csak az időt pocsékolják. Ennek megfelelően leginkább a vérontáshoz értenek, harcmodoruk pedig leginkább a spártai katonákéra emlékezetet: lesz itt pajzsfal, mészárlás, terror és minden más is, amit a 300 című filmben láttunk.

A Monolith emellett ingyenessé teszi mindenki számára Forthog Orc-Slayer DLC-t. A derék ork ábrázatát egy nemrégiben elhunyt fejlesztőről mintázták, így állítva emléket neki. Ennek megfelelően nem az ebből származó bevételből támogatják a családot, a kiadótól közvetlenül kapnak majd pénzt.

A Middle-earth: Shadow of War október 10-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

6.
6.
Machiavelli
Nekem agyamra megy már ez a hype. Pont az ellenkezőjét érték el nálam mint amit akartak.
5.
5.
RangerFox
#4: Ennél igényesebbel még soha nem játszhattál.
4.
4.
kopic
Mikor fogunk kapni egy igényes Lotr játékot ?!:(
3.
3.
Ooorky
Mount and Blade: Warband-hoz készült The Last Days of the Third Age mod ezerszer igényesebb ennél a hulladéknál.
Igaz földhözragadtabb stílusú, nincsenek látványos 2 gombos kivégzések és a béna játékost egy nyeszlett goblin is könnyedén megöli, de aki átvészeli a korai kihívásokat azt egy hosszú és tartalmas játék várja amiben elterjesztheti/elpusztíthatja a sötétséget saját serege élén...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...