Middle-earth: Shadow of War PC, PS4, XBOXONE

A 2014-es Shadow of Mordor folytatása.
1525424407

Shadow of War - így indul a Desolation of Mordor

A hónap második felében érkezik a Middle-earth: Shadow of War utolsó fizetős DLC-je. A Desolation of Mordorban az alapjátékból ismerős Baranort irányítjuk, aki csapatával az élen egy teljesen új sivatagos régióba tart. Íme, a filmes intró!
1522742412

Kiszedik a mikrotranzakciókat a Shadow of Warból

A Monolith rájött, hogy a valódi pénzért megvásárolható tárgyak és ork követők nem tesznek jót a játékélménynek, ezért a következő hetekben teljesen eltávolítják a mikrotranzakciókat a Middle-earth: Shadow of Warból.
1518012052

Shadow of War - itt a Blade of Galadriel DLC

Már elérhető a Middle-earth: Shadow of War sztori DLC-je, a Blade of Galadriel, amelyben a tünde orgyilkost, Eltarielt irányítjuk. A hölgy két pengével harcol, és akkor sem jön zavarba, ha egy Nazgult kell meglovagolnia.
1513245638

Shadow of War - megjött az Outlaw törzs

Ingyenes és fizetős tartalomból egyaránt kijut ma a Middle-earth: Shadow of War játékosainak. Az új frissítés egy igen kemény nehézségi szintet hozott, és már elérhető a lázadó orkok csoportja, az Outlaw törzs is.
1512558000

Gladiátorjátékok ork módra

A Middle-earth: Shadow of War új ingyenes frissítésében a játékosok egymás ellen tehetik próbára ork haduraikat. Bár a harcokat az AI bonyolítja le, a győztes ork tulajdonosa jelentős jutalmakat és fejlesztéseket zsebelhet be.
1511168400

Amerikai toplista: októberben is a Switch győzött

Újabb remek hónapot zárt a Nintendo az amerikai játékpiac teljesítményét összegző NPD Group szerint. A kiotóiak szállították a két legkeresettebb konzolt októberben, és a Super Mario Odyssey is remek rajtot vett.
1510853444

Ingyenes tartalmakkal bővül a Shadow of War

A Warner Bros. szerint még idén egy csomó friss tartalomnak örülhetnek a Middle-earth: Shadow of War tulajdonosai. Első körben a továbbfejlesztett fotómódnak örülhetünk, de a jövő héten jönnek a végtelenített ostromok is.
1509017520

Middle-earth: Shadow of War teszt

Összehasonlítani a legegyszerűbb, és mi, játékosok jók vagyunk ebben: mindegy, mi az, csak találjunk benne valamit, amire rásüthetjük, hogy ezt már láttuk, ennyi. Csoda, hogy a Shadow of Mordor kifogott rajtunk?
1509004820

Shadow of War - a szezonbérlet tartalma

A Warner Bros. végre elárulta, milyen DLC-ket kapnak a Middle-earth: Shadow of War szezonbérletének tulajdonosai. Négy csomag várható, ezekből kettő új ork törzseket jelent, a másik kettő viszont a sztorit viszi tovább.
1508151601

Brit toplista: jól rajtoltak az új érkezők

A múlt héten két új megjelenés is volt, amelyek mindegyike remek rajtot vett, hiszen a The Evil Within második felvonása és a Middle-earth: Shadow of War is felküzdötte magát a dobogós helyekre.