Destiny 2 PC, PS4, XBOXONE

A Bungie és az Activision nem hagyta sokáig pihenni a Destiny márkanevet. Itt a folytatás!

Problémák vannak a Destiny 2-vel

A múlt hét elején kezdődő kálvária a hétvégére csak átalakult, de nem szűnt meg, a játékosok tömegesen jelzik a Bungie-nak, hogy a játék egyszerűen játszhatatlanná vált.

Februárban jön a Destiny 2 új kiegészítője

A új szezon már elindult, a kiegészítő pedig előrendelhető három különböző kiadásban is. Minden jel arra utal, hogy ez lesz az utolsó nagy bővítménye a Bungie játékának.

A jövő héten többet is megtudunk a Destiny 2: The Final Shape DLC-jéről

Hat év után végre lezárul a Destiny 2 története egy minden igényt kielégítő kiegészítővel, a The Final Shape-pel. A Bungie bejelentette, hogy a jövő héten egy livestreamben mutatja be a bővítményt.

Destiny 2 - megvan Zavala parancsnok új hangja

Lance Reddick hirtelen halálát követően egy másik veterán videójáték szinkronszínész fogja megszólaltatni az ikonikus karaktert már a következő kiegészítőtől kezdve.

Érkezik a PS5-ös felhős streamelés, akár 4K felbontásban

A PlayStation Plus átalakulása valós alternatívát adott az Xbox Game Passnek, és úgy tűnik, a Sony felzárkózni készül a cloud gaming terén is. A korai tesztelők már kipróbálhatták a PS5-ös játékok streamelését, akár 4K felbontásban.

A Bungie több, mint 1 millió dollárt gyűjtött jótékonysági célokra

A világ 92 országából érkeztek adományok az idei Bungie Day Giving Festival napjain: ezzel a teljesítménnyel jócskán túlteljesítették a terveiket.

SGF 2023: Cayde visszatér a Destiny 2: The Final Shape-ben

A Fény és a Sötétség saga utolsó fejezetéhez érkezett, a Bungie kiadta a Destiny 2: The Final Shape első filmes előzetesét, ezt láthattuk az esti PlayStation Showcase-en. Örülünk, hiszen Cayde vissza fog térni.

SGF 2023: Ezek futottak még a PlayStation Showcase műsorán

A nyarat elindító, tartalmas trailer-áradat számos izgalmas videójátékba engedett betekintést. Íme, azok a címek, amik eddig kimaradtak a hírfolyamból!

A Twitter népe vitába szállt magával, hogy szükség van-e a Destiny 3-ra?

A Bungie korábban azt nyilatkozta, hogy nem terveznek harmadik részt készíteni, azonban a napokban a Twitter népe felkapta a témát, de nem jutottak dűlőre.

Elégedetlen a Bungie a Destiy 2 kiegészítőjével

Nem az eladásokat vagy a játékosszámot illetően, hanem mert a kiegészítő véleményük szerint nem olyan lett, mint amilyennek azt tervezték. Javításokkal igyekeznek orvosolni a dolgot.