Need for Speed: Payback PC, PS4, XBOXONE

Idén sem maradtunk új Need for Speed nélkül.
Típus:

E3 2017: Electronic Arts konferencia - LIVEBLOG

Este 9 órakor kezdődik az Electronic Arts sajtókonferenciája, amit a videós közvetítés mellett élőben blogolunk majd. A folyamatosan frissülő hírünkben azonnal eljutnak hozzád a bejelentések!

E3 2017: Itt nézheted vissza az EA konferenciáját!

Este 9 órakor veszi kezdetét az Electronic Arts E3-as sajtókonferenciája. Ha élőben szeretnéd nézni a műsort, ne keress tovább, egy kattintás, és be is kapcsolódhatsz a videós közvetítésbe!

Begördült a Need for Speed: Payback

A hivatalos bejelentés ugyan csak percek múlva lesz esedékes, de az Amazon jóvoltából már idő előtt lebukott a Need for Speed-sorozat következő felvonása, ami Payback alcímen jelenik majd meg.

Holnap hullik le a lepel az új Need for Speedről

Idén végre kapunk Need for Speedet, és az Electronic Arts már azt is belengette, hogy holnap délután várható a hivatalos leleplezés. A találgatások szerint az új rész Seattle-ben játszódik majd.

Még idén megjelenik az új Need for Speed

A Ghost Games és az Electronic Arts hivatalosan is megerősítették, hogy idén év végén jelenik meg a Need for Speed-sorozat következő felvonása. Az első igazi konkrétumokat az E3-on kapjuk majd meg.

E3 2017: Izgalmasnak ígérkezik az idei EA Play

Az Electronic Arts idén is az E3-tól független rendezvényen mutatja be az őszi és a jövő évi kínálatát, amelyek között az új Star Wars: Battlefrontot és a vadonatúj Need for Speedet is megtaláljuk majd.

E3 2017: Idén is távol marad az Electronic Arts

Az Electronic Arts idén is lemond az E3-as jelenlétéről, és helyette újra megrendezi az EA Play nevű rendezvényt Los Angelesben. Természetesen pont az expó előtt tartja a saját konferenciáját és bemutatóját a kiadó.