Pathfinder: Kingmaker PC

Új CRPG Chris Avellone új csapatától, amely a papíralapú Pathfinder világában játszódik.
1540371240

Pathfinder: Kingmaker teszt

A D&D-ből kinőtt Pathfinder a világ egyik legnépszerűbb asztali szerepjátéka, így éppen ideje volt kapnia egy digitális változatot. A végeredmény ugyan felemásra sikerült, de biztató jelek bőven akadnak - tartsatok hát velem Golarion világába!
1537945200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem panaszkodhatnak a játékosok, tartalmas hetünk van játékmegjelenések tekintetében. Szokásunkhoz híven összeszedtük, hogy mire számíthattok ezekben a napokban.
1532340002

Szeptemberben jön a Pathfinder: Kingmaker

A közösségi finanszírozásból készülő Pathfinder: Kingmaker szeptemberben végre boltokba kerül - erősítette meg a Deep Silver. Az izometrikus RPG sztoriját Chris Avellone jegyzi, míg a zenéért Inon Zur felel.
1530284402

Idén érkezik a Pathfinder: Kingmaker

Chris Avellone izometrikus nézőpontú RPG-jére tavaly félmillió dollár jött össze a Kickstarteren. A projekt szépen halad, már kiadót is talált a stúdió a Deep Silver személyében, így az idei premiernek sincs akadálya.
1498550450

Összejött a pénz a Pathfinder: Kingmakerre

Habár még két hét hátravan az izometrikus RPG Kickstarter-kampányából, már most összejött a pénz a játékra. Az iparági veterán, Chris Avellone új szerepjátékára érdemes lesz figyelni. Kaptunk új képeket is!
1495108839

Pathfinder: Kingmaker - Chris Avellone új RPG-je

Chris Avellone, a Planescape: Torment, az Icewind Dale és a KotOR 2 atyja újra szerepjátékot készít. Új csapatával, az Owlcat Gamesszel a népszerű papíralapú RPG-t, a Pathfindert veszi alapul.