Mario + Rabbids: Kingdom Battle SW

Közös szerepjátékot kapnak Marióék és a vérnyulak!
1527094800

Mario + Rabbids - mozgásban a Donkey Kong-pakk

Hamarosan megérkezik a Mario + Rabbids év elején bejelentett sztorikiegészítője, a Donkey Kong Adventure Pack. Kedvenc gorillánk Rabbid Peach és Rabbid Cranky oldalán indul kalandra.
1526623256

Csúszik a Skull & Bones megjelenése

A Ubisoft is közzétette az elmúlt üzleti évre vonatkozó pénzügyi jelentését. A Far Cry 5 a kiadó második legjobb rajtját produkálta - 310 millió dollárt termelt az első héten. Viszont a tengeri csatákra kihegyezett Skull & Bones idén már nem jön ki.
1519398048

A Nintendo tarolt a D.I.C.E. idei díjátadóján

Tegnap este tartották Las Vegasban a D.I.C.E. idei díjátadóját, ahol a Nintendo nagyot tarolt, hiszen kis túlzással minden olyan kategóriát megnyertek a játékai, amelyben jelölve voltak.
1516881646

Sam - virtuális asszisztens a Ubisofttól

A Ubisoft eddig is a kísérleti projektek híve volt, nincs ez másként most sem. Bemutatkozott Sam, a Ubisoft Club mobilalkalmazáson keresztül elérhető személyes játékasszisztens, aki tippekkel bombáz és válaszol a kérdéseidre.
1515683460

Kiegészül a Mario Odyssey és a Mario + Rabbids

A már megjelent Switch-játékokhoz is bemutatkozott néhány kiegészítő, így a Super Mario Odyssey, a Mario + Rabbids: Kingdom Battle, valamint a Pokkén Tournament DX is villantott egy-egy DLC-t.
1512910800

PvP-módot kapott a Mario + Rabbids

Péntek óta töltető le a Mario + Rabbids: Kingdom Battle PvP-módja, amelyben két játékos veselkedhet egymásnak egy képernyő előtt ülve. A cél természetesen az, hogy a jól ismert játékelemekre támaszkodva kiiktassuk a másik csapatát.
1512721560

TGA 2017: A Zelda lett az év játéka

Egy fontos hírünk maradt még a The Game Awards kapcsán, következzen az esemény idei díjazottjainak listája! Az év játéka a The Legend of Zelda: Breath of the Wild lett a szavazatok alapján.
1510135233

Megduplázódtak az Assassin's Creed eladásai

A Ubisoft is közzétette a legutóbbi pénzügyi félévre vonatkozó jelentését. Az Assassin's Creed: Originsből kétszer annyit adtak el a premier után, mint a legutóbbi részből, a Syndicate-ből. A Switch-re való fejlesztés is gyümölcsöző.
1508310022

Kibővült a Mario + Rabbids: Kingdom Battle

A Ubisoft minden figyelmeztetés nélkül adta ki a Mario + Rabbids: Kingdom Battle második DLC-jét, amely nyolc Ultra Hard Challenge-et és egy vadiúj kooperatív kampányt tartalmaz. A legnagyobb kihívást kereső játékosokat célozták meg.
1504594800

Mario már nem vízvezeték-szerelő

A Nintendo a hivatalos oldalán pontosította Mario életrajzát, így derült ki, hogy a háttértörténet szerint már nem vízvezeték-szerelő. Persze hogy is lenne az, ha állandóan Peach hercegnő megmentésével van elfoglalva?