Mario már nem vízvezeték-szerelő

  • Írta: fojesz
  • 2017. szeptember 5.
  • Érdekesség
Link másolása
A Nintendo a hivatalos oldalán pontosította Mario életrajzát, így derült ki, hogy a háttértörténet szerint már nem vízvezeték-szerelő. Persze hogy is lenne az, ha állandóan Peach hercegnő megmentésével van elfoglalva?

Hiába Mario a világ legismertebb videojátékhőse, ahogy azt a mostani hírünk is példázza, nagyon keveset tudunk róla. A Kotaku újságolta el, hogy a Nintendo frissítette Mario életrajzát a hivatalos oldalán, így derült ki, hogy hősünk már nem vízvezeték-szerelő.

Így írnak most a szájton Marióról: "Mindig sportos, legyen szó baseballról, teniszről, fociról vagy autóversenyről, Mario mindenféle szuper dolgot csinál. Tény, egy időben vízvezeték-szerelőként dolgozott."

Shigeru Miyamoto, Mario atyja egy 2010-es interjúban beszélt a karakter foglalkozásáról részletesebben is. Mint mondta, az 1981-es Donkey Kongban Mario inkább egy ács volt, és csak az 1983-as Super Mario Bros.-nál döntöttek úgy, hogy vízvezeték-szerelőt csinálnak belőle, miután a játék részben a föld alatt, a vízvezetékek között játszódott. Azt egy 2005-ös interjúból kellett megtudnunk, hogy hősünk a húszas évei közepén jár.

6.
6.
Nothing
#5: https://img.memecdn.com/peach-is-a-beatch_o_6882533.jpg
5.
5.
Norbiii
Mario helyében elgondolkodnék, hogy vajon az a hercegnő véletlen tűnik el mindig? :)

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/ca/4f/69/ca4f6946d86c8ea6a4e67d819ee225e6.jpg

4.
4.
Nothing
A puccos hercegnő veszi a fáradtságot, hogy egyáltalán rápillantson a pocakos szakmunkásra - ilyen is csak a mesében (és a játékban) létezik...
3.
3.
Gykrizsi
Ez most komolyan kit érdekel? Mintha ez befolyásolt valamit is valaha.
2.
2.
Hunszi
20 évei közepén? :D Hát nekem inkább egy 40-es meló után jó pár sört bevágó palinak tűnt :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...