Laser League PC, PS4, XBOXONE

A Roll7 csapatának futurisztikus arénajátéka.

A Take-Two szárnyai alatt folytatja az OlliOlli-csapat

A Take-Two független csapatokkal zsonglőrködő részlege, a Private Division szárnyai alatt folytatja a pályafutását az OlliOlli-sorozatot is jegyző Roll7. Az nem derült ki, hogy a kiadó milyen összegért tudta bekebelezni a fejlesztőket.

Befutott a PlayStation Plus októberi felhozatala

Ami azt illeti, ez a hónap is egész ígéretes lett. Persze nem annyira, mint a Destiny 2-vel és God of War III: Remastereddel tomboló szeptemberi játékáradat, de a horrorrajongóknak garantáltan lesz októberben pár álmatlan éjszakájuk…

Fejlesztőcsapatot vált a Laser League

Az OlliOlli-játékokat is jegyző Roll7 bejelentette, hogy a legutóbbi címének támogatását és további fejlesztését az 505 Games veszi át. Hogy mi volt a váltás oka, az nem derült ki.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű hétnek nézünk elébe a héten, kifejezetten sok megjelenésnek örülhetünk a következő napokban. Természetesen most is összeszedtük egy szép listába, hogy mire számíthatnak a játékrajongók!

Csupán egy dollár májusban az Xbox Game Pass

Mutatjuk, hogy mit hoz jövő hónapban a Microsoft havidíjas szolgáltatása! Aki még sosem fizetett elő az Xbox Game Passre, az májusban egy tábla csoki áráért válogathat egy rakás nagyszerű játék közül.

A héten indul a Laser League nyílt bétatesztje

A hétvégén mindenki számára kipróbálhatóvá válik az OlliOlli-csapat soron következő fejlesztése, a Laser League. A nyílt bétateszt vaskos tartalommal várja a futurisztikus sportjátékok kedvelőit.

Laser League - futurisztikus arcade játék a Roll7-től

A Not a Hero és az OlliOlli fejlesztője ezúttal egy multiplayerre kihegyezett arcade játékot készít Laser League címmel. A Disney-féle Tronból nagy kanállal merítő címben halálos lézereket kerülgetve kell győzedelmeskednünk.