Laser League - futurisztikus arcade játék a Roll7-től

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 9.
  • Bejelentés
Link másolása
A Not a Hero és az OlliOlli fejlesztője ezúttal egy multiplayerre kihegyezett arcade játékot készít Laser League címmel. A Disney-féle Tronból nagy kanállal merítő címben halálos lézereket kerülgetve kell győzedelmeskednünk.

A Roll7 csapata ezúttal egy 4v4-es küzdelmekre fókuszáló arcade multis játékot készít. A Laser League-be könnyű belerázódni, de mesterré csak sok gyakorlás után válhatsz. A játékban kontrollpontok elfoglalása lesz a fő feladatunk, ám a harcokat nehezíti, hogy halálos lézersugarak keringenek az arénákban.

Az ellenfeleket csak gyakori kitérésekkel, sebesen és megfelelő stratégiát alkalmazva süthetjük meg. További speciális támadó és védekező képességeink lesznek, illetve számos power-upot is felvehetünk a csaták során. Több mint 60 karakter lesz a Laser League-ben, akik hat kaszt (Smash, Thief, Ghost, Shock, Sniper és Blade) valamelyikébe sorolhatóak. Tíz különböző térképen három neonfényben fürdő stadion vár ránk, illetve több mint 250 testreszabási lehetőség közül mazsolázhatunk.

A 2150-ben játszódó Laser League korai hozzáférésű verziója még nyáron elstartol a Steamen, de a teljes változat 2018-ban PS4-re és Xbox One-ra is megjelenik.

2.
2.
Gamelord
#1: Egyetértek, poénnak tűnik.
1.
1.
Yanez
Ebből még nagy multis móka lehet!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...