E3 2017

Az E3-hoz kapcsolódó képek gyűjtőhelye.

E3 2018: 20 év után új logót kapott az expó

A következő évben az E3 logója kicsit máshogy fog kinézni. A váltásra már szükség volt, lévén a régi már 20 éve áll hadrendben, és a kilencvenes évek designjára emlékeztet. A modern külső azonban változatlan tartalmat takar.

E3 2017: Íme, az expó legjei - szerintünk

A tavalyi évhez hasonlóan idén is összeszedtük az E3 legjeit: a Gamekapocs szerkesztői egyenként mondják el, melyik volt szerintük az expó legjobb játéka, melyik volt a legnagyobb csalódás, és min lepődtünk meg a leginkább.

E3 2017: Elköltözhet Los Angelesből az expó

A kiállítást szervező ESA a helyszínül szolgáló Convention Center felújításáért és átalakításáért lobbizik, ha ez nem jön össze, nem kizárt, hogy elköltözik - és egyúttal a várost is elhagyja - az E3.

E3 2017: Extrém nagy a tömeg az idei expón

A tegnapi napon hivatalosan is megnyitotta a kapuit az idei E3. Először fordult elő az expó történetében, hogy a nagyközönséget is beengedték rá, ami a helyszíni beszámolók szerint extrém nagy tömeget eredményezett.

E3 2017: Így fest kívülről az expó helyszíne

Miután az E3 még nem nyitotta meg a kapuit hivatalosan, az első standfotókra várnunk kell, kívülről azonban már sikerült megörökíteni a helyszínül szolgáló Convention Centert. Call of Dutyba öltözött az épület.

E3 2017: Indul a kiállítás, íme, a menetrend!

Papíron a jövő héten, gyakorlatilag már holnap este kezdetét veszi az év legjobban várt videojátékos eseménye, az E3. A sort ezúttal is a sajtókonferenciák nyitják, összeszedtük, hogy mire számíthattok a következő napokban!