A Way Out PC, PS4, XBOXONE

Ötletes kooperatív játék a Brothers atyjától.
Típus:

A Way Out - befejeződtek a munkálatok

Josef Fares, az A Way Out atyja bejelentette, hogy a minap véget értek a kooperatív mókára kihegyezett játék munkálatai. A megjelenés szűk egy hónap múlva várható PC-n, PS4-en és Xbox One-on.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2018-ban

Remélhetőleg mindenkinek sikerült tisztességeset faragni a backlogján, a héten ugyanis kezdetét veszi az idei játékáradat. Összeszedtünk húsz címet, amivel muszáj lesz játszanod 2018-ban!

TGA 2017: Dátumot kapott az A Way Out

A korábbi hírekkel ellentétben nem kell 2019-ig várnunk a kooperatív akciójátékra, már március végén megkapjuk. A legjobb, hogy egy akcióval is kedveskednek a készítők, eszerint egy barátunk ingyen végigtolhatja velünk a kalandot.

Csak 2019-ben jön az A Way Out?

Kiszivárgott belsős anyagok alapján úgy néz ki, hogy az Electronic Arts idei E3-on bemutatott egyik izgalmas projektje, az A Way Out megjelenése még egy kicsit odébb van. Ha hinni lehet az anyagnak, akkor 2019-ben lesz a premier.

E3 2017: Íme, az expó legjei - szerintünk

A tavalyi évhez hasonlóan idén is összeszedtük az E3 legjeit: a Gamekapocs szerkesztői egyenként mondják el, melyik volt szerintük az expó legjobb játéka, melyik volt a legnagyobb csalódás, és min lepődtünk meg a leginkább.

E3 2017: A Way Out - csak barátokkal játszhatjuk

Az EA Playen mutatkozott be a Brothers: A Tale of Two Sons atyjának új játéka, az A Way Out. A játék szigorúan csak kooperatív módban lesz játszható, sőt most az is kiderült, hogy online matchmaking sem lesz.

E3 2017: Ígéretes kooperatív cím a Brothers atyjától

Az EA műsorának legígéretesebb meglepetése az A Way Out volt, amely a Brothers: A Tale of Two Sons atyjának új játéka lesz. A kooperatív kalandban egy börtönből kell kiszöknünk úgy, hogy folyamatosan egymást segítjük a társunkkal.

E3 2017: Electronic Arts konferencia - LIVEBLOG

Este 9 órakor kezdődik az Electronic Arts sajtókonferenciája, amit a videós közvetítés mellett élőben blogolunk majd. A folyamatosan frissülő hírünkben azonnal eljutnak hozzád a bejelentések!

E3 2017: Itt nézheted vissza az EA konferenciáját!

Este 9 órakor veszi kezdetét az Electronic Arts E3-as sajtókonferenciája. Ha élőben szeretnéd nézni a műsort, ne keress tovább, egy kattintás, és be is kapcsolódhatsz a videós közvetítésbe!