A Way Out PC, PS4, XBOXONE

Ötletes kooperatív játék a Brothers atyjától.
Típus:

Az EA adja ki Josef Fares új játékát is

Korunk aktuális sztárrendezője, a filmekből a játékok világába vándorolt Josef Fares vadonatúj projektje felett is az Electronic Arts bábáskodik. Az A Way Out hárommillió példányban kel el, így a partneri kapcsolatuknak nincs akadálya.

Josef Fares: felesleges a játékidőn lovagolni

Az A Way Out rendezője, Josef Fares már többször is bizonyította, hogy igazi lázadó alakja ő a játékiparnak. Most épp a játékok játékidejével kapcsolatos kiadói és rajongói fenntartások kapcsán nyilatkozott egyet.

A Way Out - már egymillió példányon adtak túl

Sokan kíváncsiak voltak arra, milyen élmény lehet egy társunkkal megszökni egy szigorúan őrzött börtönből. Az A Way Out egy bűvös mérföldkövet ért el a minap - van mire büszkének lenniük a fejlesztőknek!

Vadonatúj játékon dolgozik az A Way Out alkotója

Ez gyors volt! Alig két hete jelent meg Josef Fares és stúdiója, a Hazelight játéka, az A Way Out, de a csapat máris belevágott a következő projektbe. Ezt maga Fares jelentette be a Twitter-oldalán.

A Way Out teszt

Leónak és Vincentnek közös az ellensége, de ahhoz, hogy bosszút állhassanak, előbb meg kell szökniük egy jól őrzött börtönből. Csak egymásra számíthatnak, kényszerű szövetségük pedig a történet előrehaladtával alaposan elmélyül.

Brit toplista: élen nyitott a Sea of Thieves

Játékmegjelenésben gazdag hetet tudhatunk magunk mögött, a brit eladási toplistán hat új cím is feltűnt. Az persze már más kérdés, hogy ezek közül egyik sem robbantott kasszát.

Launch traileren az A Way Out

Pénteken kerül boltokba a Brothers: A Tale of Two Sons atyjának új játéka, az A Way Out. A premier apropóján megérkezett a launch trailer, amely bő egypercnyi ízelítőt ad a két főhős kalandjaiból.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nagyon jó játékosnak lenni ezen a héten (is), számos ígéretes játék kerül boltokba a következő napokban. Kalózkodunk, megszökünk egy börtönből, és egy messzi-messzi királyságba is ellátogatunk majd.

6-8 óra hosszú lesz az A Way Out

Josef Fares épp nyugaton turnézik, hogy a helyi játéksajtónak promózza legújabb játékát, az A Way Outot. A GameSpotnak adott kiadós interjújában több kulcsfontosságú részletet is elárult a projektről.

A Way Out - tíz perc gameplay

A Polygon munkatársai már belenézhettek a Hazelight kooperatív akciójátékába. A börtönből való szökés még soha nem volt ennyire élvezetes - lesz itt harc, lopakodás, ugrándozás és autóvezetés is.