Starlink: Battle for Atlas PS4, SW, XBOXONE

Űrharcokra kihegyezett shooter, fejlett testreszabási lehetőségekkel.
Típus:

E3 2018: Látványos űrcsaták a Starlinkben

A tavalyi E3-as bemutatkozása óta semmit sem hallhattunk a Starlinkről, de tegnap ismét felbukkant a Ubisoft konferenciáján a játék, ami ezúttal már nyúzható is Los Angelesben.

E3 2018: A Ubisoft bejelentései egy helyen

Este tízkor vette kezdetét a Ubisoft E3-as konferenciája, amit utána kapásból két másik show követett. Könnyen lehet, hogy a reggeli hírforgatagban csak kapkodtad a fejedet, azonban aggodalomra semmi ok: összefoglaltuk az újdonságokat.

E3 2018: Star Fox a Starlink: Battle for Atlasban

A tavalyi E3-on bemutatkozott Starlink: Battle for Atlas idén is előkerült egy nem mindennapi bejelentéssel. A műfajból adódóan a cím akár Star Fox-játék is lehetne, így bele is került a Nintendo űrrókája - igaz, csak a Switch-verzió esetében.

E3 2017: A második galériafrissítés

A tegnapi Ubisoft- és a mai Sony-bejelentések után csak úgy tobzódunk a szebbnél szebb screenshotokban. Mára Beyond Good & Evil 2-, Far Cry 5-, God of War-, Skull & Bones-, Gran Turismo Sport- és Days Gone-képek jutottak.

E3 2017: Starlink: Battle for Atlas - űrharc a Ubitól

A Starlink: Battle for Atlasban alapvetően az a feladat, hogy felfedezzük az űrt és harcoljunk, ám itt a hajónk testreszabása kulcsfontosságú tényező. Bármikor lecserélhetjük az alkatrészeket az adott helyzetnek megfelelően.

E3 2017: Ubisoft-konferencia - LIVEBLOG

Mindjárt elrajtol a Ubisoft E3-as konferenciája, amit ezúttal is egy liveblog kíséretében izgulunk vagy ununk végig. Reméljük, nem az utóbbi valósul meg, már csak azért sem, mert a francia kiadó remek játékokat hoz magával.

E3 2017: Itt nézheted vissza a Ubisoft-konferenciát!

A konferenciák sorát hamarosan, este 10 órakor a Ubisoft folytatja majd, amit nemcsak élőben követhetsz, de liveblog formájában is velünk tarthatsz. És mit várunk? Sok-sok jó játékot!