Starlink: Battle for Atlas PS4, SW, XBOXONE

Űrharcokra kihegyezett shooter, fejlett testreszabási lehetőségekkel.
Típus:

Starlink: Battle for Atlas - befutott a gépigény is

Nemrég érkezett a hír, miszerint fél évvel a konzolos megjelenése után végre PC-re is megérkezhet a Ubisoft űrrepülős játéka, a Starlink: Battle for Atlas. Most pedig azt is megtudhatjuk, hogy milyen vas kell majd a futtatásához.

Mindjárt PC-re költözik a Starlink: Battle for Atlas

Hiába nem gyártja többé a műanyag űrhajókat a Ubisoft, a Starlink: Battle for Atlas hamarosan egy masszív frissítést kap, sőt mi több, a jövő héten a régóta várt PC-s verzió is befut a Steamre és a Uplayre.

Nem készül több játékszer a Starlinkhez

Sajnos nem fogyott olyan jól a Starlink: Battle for Atlas, mint ahogy azt a Ubisoft elvárta, így mostantól nem gyártanak több hajóalkatrészt és figurát a játékhoz. A digitális frissítésekre szerencsére a későbbiekben is számíthatunk.

Élőszereplős traileren a Starlink: Battle for Atlas

Ki ne szeretné egy napon felfedezni az űr végtelen titkait? Ki ne ábrándozott volna idegen bolygókról, különös lényekről és szélsebes űrhajókról? A Starlink legújabb előzetese pontosan ezt ígéri nekünk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Masszív játékdömpinggel folytatódik az október, egy zsák izgalmas cím jut majd' minden platformra! Összefognak a DC-univerzum LEGO-gonoszai, hatodik fejezetéhez érkezik a Soul Calibur, és a Ubisoft toys-to-life kísérlete is bemutatkozik.

Starlink: Battle for Atlas - beköszön Judge és Chase

Egy pár rövid előzetest kapott a Ubisoft űrhajós lövöldéje. A Starlink csapatát két új pilóta erősíti. Judge képes lesz maga körül lelassítani az óramutató forgását, Chase pedig egy kis extra kakaóval bünteti majd az ellenfeleit.

Történeti trailert kapott a Starlink: Battle for Atlas

A Ubisoft jóvoltából újabb előzetes érkezett, melyen ezúttal a játék története került a középpontba. Az Equinox legénységéhez csatlakozva Grax és elfeledett légiója ellen vehetjük fel a harcot, hogy megmentsük a galaxist a pusztulástól.

12 percig mozog a Starlink: Battle for Atlas

Egy jó adag Starlink játékmenet-videó került fel ma a Ubisoft YouTube-csatornájára. A tartalmas klip során megleshetjük a nyílt világ látványos környezeteit, és kapunk egy jókora adag akciót is.

GC 2018: Videón a Starlink: Battle for Atlas planétái

A Ubisoft nyitott világú űrlövöldéje is előkerült Kölnben, a vadiúj előzetes Atlas világára koncentrál. Az univerzumban megannyi változatos bolygó kapott helyet - szám szerint hét -, és mindenhova ellátogathatunk csillaghajóinkkal.

E3 2018: Húsz percig mozog a Starlink

A Nintendo jóvoltából több mint húsz percen át követhetjük a Starlink: Battle for Atlas játékmenetét. A szokásos repkedés és lövöldözés mellett ezúttal beleleshetünk a hajóépítésbe és tiszteletét teszi Fox McCloud is.