A Plague Tale: Innocence PC, PS4, XBOXONE

Lopakodós játék a pestissel sújtott Francia Királyságban.
1704308407

Most ingyenesen vihető az A Plague Tale: Innocence

Még mindig tart az Epic Games Store nagy ajándéközöne, a mai ingyenesen megszerezhető címről pedig semmiképp nem érdemes lemaradni. Ha még nem tettétek, mindenképp pótoljátok Hugo és Amicia kalandját!
1700830800

Új IP-n dolgozhat az A Plague Tale fejlesztője

A Microsoft Flight Simulator és az A Plague Tale-játékok fejlesztői megújították a Focus Entertainmenttel az együttműködési szerződésüket, és egy új franchise lehet születőben.
1688824800

Készülőben lehet A Plague Tale 3?

Az Asobo Studio álláshirdetései sokat sejtetően arra utalhatnak, hogy már készülőben van Amicia történetének folytatása, az biztos, hogy ha így is van, nem holnap fog megjelenni.
1656001565

Októberben érkezik az A Plague Tale: Requiem - friss gameplay érkezett

Tizenkét percnyi nyers játékmenettel és az A Plague Tale: Requiem végleges megjelenési dátumával jelentkezett az Asobo Studio és a Focus Entertainment. Az árva testvérpár története októberben folytatódik.
1647687600

A Plague Tale - készül a tévés feldolgozás

A hamarosan megjelenő folytatás mellett egy másik újdonságra is várhatnak az A Plague Tale: Innocence rajongói. Hugo és Amicia szívszorító történetét tévésorozatként is viszontláthatjuk majd.
1639576800

Felhős demót kapott az A Plague Tale: Innocence

Ha egész eddig nem tudtad eldönteni, érdemes-e belekezdeni az A Plague Tale: Innocence-be (aminek jövőre folytatása is jön), akkor a Focus Entertainment most lehetőséget nyújt, hogy egy böngészős, felhőalapú demóban tégy próbát vele.
1628229600

Az A Plague Tale: Innocence az Epic e heti ajándéka

Tegnap menetrend szerint befutott az Epic Games Store friss ajándékcsomagja, amelyben ezúttal két játékot találunk. Az egyikben egy testvérpár küzd a túlélésért a középkori Franciaországban, a másikban pedig egy időhurkot kell legyőznünk.
1627581600

Tölthetőek az Epic Games Store heti ajándékai

Nem telhet el csütörtök újabb Epic Games Store-ajándékjátékok nélkül! Az ígéreteknek megfelelően ismét két játékra csaphatunk le ingyenesen a digitális áruházon belül.
1625724000

Switchre is megjelent az A Plague Tale: Innocence

Miközben nemrég PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is elérhetővé vált az A Plague Tale: Innocence, ezzel egy időben a Nintendo hibrid konzoljára is befutott az Asobo Studio játéka.
1625576400

Traileren a megszépült A Plague Tale: Innocence

Végre megkapta az újgenerációs frissítését az Asobo Studio szívszorító alkotása, az A Plague Tale: Innocence. Az ingyenes update mellé kaptunk egy utolsó előzetest is, hogy megjöjjön a kedvünk az Xbox Series X/S-en vagy PS5-ön való újrajátszásra.