A Plague Tale: Innocence PC, PS4, XBOXONE

Lopakodós játék a pestissel sújtott Francia Királyságban.
Típus:

Az A Plague Tale: Innocence az Epic e heti ajándéka

Tegnap menetrend szerint befutott az Epic Games Store friss ajándékcsomagja, amelyben ezúttal két játékot találunk. Az egyikben egy testvérpár küzd a túlélésért a középkori Franciaországban, a másikban pedig egy időhurkot kell legyőznünk.

Tölthetőek az Epic Games Store heti ajándékai

Nem telhet el csütörtök újabb Epic Games Store-ajándékjátékok nélkül! Az ígéreteknek megfelelően ismét két játékra csaphatunk le ingyenesen a digitális áruházon belül.

Switchre is megjelent az A Plague Tale: Innocence

Miközben nemrég PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is elérhetővé vált az A Plague Tale: Innocence, ezzel egy időben a Nintendo hibrid konzoljára is befutott az Asobo Studio játéka.

Traileren a megszépült A Plague Tale: Innocence

Végre megkapta az újgenerációs frissítését az Asobo Studio szívszorító alkotása, az A Plague Tale: Innocence. Az ingyenes update mellé kaptunk egy utolsó előzetest is, hogy megjöjjön a kedvünk az Xbox Series X/S-en vagy PS5-ön való újrajátszásra.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik a júliusi uborkaszezon, főleg portok uralják ezt a hetet is. A listából kiemelkedik az A Plague Tale: Innocence újgenerációs kiadása és a Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin.

Mit tartogat a PlayStation Plus júliusra?

A PlayStation Plus-előfizetésünk mellé júliusban is bezsebelhetünk néhány játékot. A birkózók ringjébe, egy pestis lepte királyságba vagy változatos harcterekre vágyunk? A jövő havi kínálatban talán meglelhetjük a kedvünkre valót.

Next-genesedik az A Plague Tale: Innocence

Hamarosan megszépülve élvezhetik az újgenerációs konzolok tulajdonosai a szívbe markoló történetű A Plague Tale: Innocence-t. A next-gen változatra ráadásul nem is kell már sokat várnunk, és még a switchesek is kapnak egy felhőalapú kiadást.

A Plague Tale: Innocence - túl az egymillión

A francia székhelyű Asobo Studio roppant büszke lehet magára, hiszen a történet-orientált kalandjátéka, az A Plague Tale: Innocence kicsivel több mint egy év alatt elérte az egymilliós eladási mérföldkövet.

Három címmel bővül a PC-s Xbox Game Pass

A Microsoft bemutatta azt a három játékot, melyek hamarosan az Xbox Game Pass PC-s könyvtárát fogják bővíteni. Visszatérhetünk megküzdeni a mentális problémáinkkal, a pestissel és a démoni lényekkel.

A Plague Tale - készül a folytatás?

Lapértesülések szerint már készül az A Plague Tale: Innocence második része, igaz, a megjelenésre még rengeteget kell várnunk. A játékot kiadó Focus Home nem erősítette meg, de nem is cáfolta a híreket.