Naruto to Boruto: Shinobi Striker PC, PS4, XBOXONE

Online csatákkal erősít az új Naruto.

Íme, a PlayStation Plus Extra és Premium októberi címei

Ebben a hónapban is egy sor izgalmas címmel bővül a PlayStation Plus szolgáltatása. Lássuk, milyen játékok érkeznek az Extra és Premium szintekre!

Frissítve: A God of War a PlayStation Plus egyik júniusi ajándéka

Nagyon úgy néz ki, hogy most is idő előtt bukott le a PlayStation Plus következő havi ajándékcsomagja: a pletykák szerint a God of War is a felhozatal része lesz.

Újabb tizenkilenc játék az Xbox Game Passben

A novemberi bővítés nem volt kispályás, de az Xbox Game Pass decemberben sem aprózza el a dolgokat: tizenkilenc új játékkal bővül a szolgáltatás, köztük a Controllal és a DOOM Eternallal.

Naruto to Boruto - Orochimaru is megkérkezett

Bemutatkozott a Naruto to Boruto: Shinobi Striker legújabb DLC-karaktere. Aki az elejéről olvasta a mangát, vagy az első epizódoktól nézte az animét, annak nem kell bemutatni a kígyószemű gonosztevőt.

Naruto to Boruto: Shinobi Striker teszt

Naruto Uzumaki története véget ért, az általa megteremtett világ viszont még tele van felfedeznivalóval. Hatalmas csaták, többszemélyes küldetések és személyre szabott, új hősök - ezt kínálja a Shinobi Striker.

Launch traileren a Naruto to Boruto: Shinobi Striker

Japánban ma, nálunk pedig holnap kerül a boltok polcaira a Naruto to Boruto: Shinobi Striker. Eddig is sok látnivalót kaptunk a játékból, de a megjelenés előtt vessünk még egy pillantást a legutolsó trailerre!

Kooperatív küldetések a Naruto to Borutóban

Többféle érdekes kooperatív küldetést is találunk az online mókára kihegyezett Naruto to Boruto: Shinobi Strikerben. Ezek közül jónéhányat bemutat a héten érkező bunyós cím legújabb előzetese.

Naruto to Boruto - ilyen lesz a Flag Battle

A Bandai Namco két új előzetest tett közzé a Naruto to Boruto: Shinobi Strikerről. Az elsőben a karakterosztályok mutatkoznak be, a másikban a zászlólopás helyi megfelelője, a Flag Battle.

Naruto to Boruto - még több harc az új trailerben

Holnap még egy körre megnyílik a Naruto to Boruto: Shinobi Striker bétatesztje, ehhez pedig új előzetessel készült a Bandai Namco. A videó a Combat Battle játékmódot mutatja be, amely egy 4v4 csapatos harcnak ígérkezik.

Ilyen lesz a Naruto to Boruto Base Battle módja

Holnap startol a Naruto to Boruto: Shinobi Striker nyílt bétatesztje, még mielőtt azonban egymásnak esnének a világ nindzsái, a Bandai Namco kidobott egy előzetest a Base Battle játékmódról.