Soul Calibur VI PC, PS4, XBOXONE

A sorozat huszadik születésnapjára futott be a Soul Calibur VI.
Típus:

E3 2018: Októberben jelenik meg a Soul Calibur VI

A Bandai Namco egy raklapnyi kedvcsináló társaságában jelentette be, hogy október közepén jelenik meg a Soul Calibur-sorozat hatodik felvonása, amiben ezúttal nem Darth Vader és Yoda, hanem Geralt fog vendégeskedni.

Soul Calibur VI - Siegfried is beköszön

Mindenki kedvenc gonosz karaktere is visszatér a Soul Calibur legújabb részében. Siegfried megölte saját apját, de az igazi rémálom csak most kezdődik. Kétségbeesetten próbál megszabadulni elátkozott kardjától.

Így harcol Geralt a Soul Calibur VI-ban

A hónap közepén vált hivatalossá, hogy a The Witcher-játékok főhőse, Ríviai Geralt is tiszteletét teszi a Bandai Namco bunyós játékában. A Fehér Farkas a precíz harc híve, nem a nyers erejére hagyatkozik. Nézzük meg közelebbről is!

Hivatalos: Geralt is szerepel a Soul Calibur VI-ban

A korábbi találgatások igaznak bizonyultak, a The Witcher-főhőse is játszható karakter lesz a Soul Calibur hatodik felvonásában. Bónuszként Kaer Morhent is megkapjuk pályaként.

Idén egy másik játékban is feltűnik Geralt

Úgy tűnik, a The Witcher-rajongók dörzsölhetik a tenyerüket, hiszen a CD Projekt RED illetékese elhintette, hogy Ríviai Geralt idén egy új játékban is vendégszerepel majd. Tippünk szerint a Soul Calibur VI-ról van szó.

Soul Calibur VI - Nightmare-től rémálmod lesz

Nightmare-t már nem kell bemutatni a Soul Calibur rajongóinak, lévén egy visszatérő karakterről van szó, aki nem épp a finom módszereiről híres. A hatodik részre némileg megújult külsővel hódít a fickó, akitől feláll a szőr a hátunkon.

Soul Calibur VI - akcióban Ivy és Zasalamel

A Bandai Namco két visszatérő karaktert is megerősített a minap, Isabella “Ivy” Valentine és Zasalamel már biztosan tiszteletét teszi a Soul Calibur VI-ban. A hölgy pengéjét bármikor íjjá alakíthatja, de az úriembernek sem kell szégyenkeznie.

Soul Calibur VI - négy új karakter mutatkozott be

A Bandai Namco három visszatérő hősről és egy teljesen új harcosról rántotta le a leplet. Kilik, Nightmare és Xianghua már ismerős lehet a korábbi részekből, ám Grøh, a Fekete Ügynök a legújabb Soul Caliburban debütál.

Törnek a páncélok a Soul Calibur VI-ban

Végre normális minőségben és vágatlanul nézhetünk bele a jövőre érkező új Soul Caliburba. A PSX-en megerősített két karakter - Sophitia és Mitsurugi - csap össze két különböző pályán. A meccs végére a páncéljuk is leamortizálódik.

PSX 2017: Tíz perc a Soul Calibur VI-tal

Beesett még egy hosszabb gameplay videó az idei PlayStation Experience-ről, ezúttal a Soul Calibur hatodik részét bámulhatjuk tíz percen keresztül. Közben a játék producere tart fejtágítást a projekttel kapcsolatban.