Soul Calibur VI PC, PS4, XBOXONE

A sorozat huszadik születésnapjára futott be a Soul Calibur VI.
1539583080

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Masszív játékdömpinggel folytatódik az október, egy zsák izgalmas cím jut majd' minden platformra! Összefognak a DC-univerzum LEGO-gonoszai, hatodik fejezetéhez érkezik a Soul Calibur, és a Ubisoft toys-to-life kísérlete is bemutatkozik.
1538674214

Soul Calibur VI - naná, hogy nem marad ki Inferno

A sorozat központi főgonosza, Inferno is játszható karakter lesz a Soul Calibur VI-ban. Vagy ez váratlanul ért bárkit is? Ugye, nem! Inferno a Soul Edge akaratának megtestesülése, a gonosz harcosok lelkeinek egyesülése.
1538200801

Próbáld ki a hétvégén a Soul Calibur VI-ot!

Kevesebb, mint egy hónap van hátra a Bandai Namco verekedős játékának premierjéig, de a kiadó jóvoltából ezen a hétvégén ingyen nyúzhatjuk a Soul Calibur VI-ot. Tartalmilag erős a béta, még Geralttal is nyomulhatunk.
1537797649

A hétvégén kipróbálható a Soul Calibur VI

A Bandai Namco bejelentette, hogy a Soul Calibur VI online bétatesztjét ezen a hétvégén rendezik, így ha PS4-en vagy Xbox One-on játszol, mindenképp érdemes rápillantani a Versus módra.
1536764400

Soul Calibur VI - a játékmódokról és Cervantesről

Két új előzetes is érkezett a Bandai Namco várva-várt verekedős játéka kapcsán. Az egyik ízelítő a játékmódokat és a karaktereink testreszabhatóságát mutatja be, míg a másik klip Cervantesre, a hírhedt kalózra fókuszál.
1535353225

A Soul Calibur VI lehet az utolsó rész

Noha a Bandai Namco verekedős játéka még meg sem jelent, a producer, Motohiro Okubo szerint a Soul Calibur VI lehet a sorozat utolsó része. Emellett bemutatkozott egy vadiúj karakter és a Switch-verzió is szóba került.
1535022000

Ilyen vas kell majd a Soul Calibur VI alá

Befutottak a Soul Calibur VI rendszerkövetelményei, a Bandai Namco a játék steames oldalán leplezte le a minimális és ajánlott specifikációkat. Az is kiderült, hogy a játék a Denuvo védelmi rendszerét használja majd.
1533560438

Soul Calibur VI - Astaroth és Seong Mi-Na visszatér

Maradt még bejelentenivalója a Bandai Namcónak a hétvégi EVO-n. A producer, Motohiro Okubo két visszatérő karaktert is megerősített: Astaroth és Seong Mi-Na már biztosan benne lesz a Soul Calibur VI-ban.
1532325618

Soul Calibur VI - Voldo sem maradhat ki

Az októberben érkező Soul Calibur VI-ban egy régi kedvenc, Voldo is visszatér. A karakter mind az öt fő részben benne volt, és vaksága ellenére harci stílusa szinte páratlan és kiszámíthatatlan. Most saját trailert kapott.
1530860445

Talim is visszatér a Soul Calibur VI-ban

Noha a szexi papnő kimaradt a 2012-es Soul Calibur V-ből, az idén érkező új részben már bérelt helye lesz. Talim, a Szél utolsó papnője a Fülöp-szigetekről származik, és bármily' hihetetlen, képes uralni a szelet.