Soul Calibur VI PC, PS4, XBOXONE

A sorozat huszadik születésnapjára futott be a Soul Calibur VI.
Típus:

A hétvégén kipróbálható a Soul Calibur VI

A Bandai Namco bejelentette, hogy a Soul Calibur VI online bétatesztjét ezen a hétvégén rendezik, így ha PS4-en vagy Xbox One-on játszol, mindenképp érdemes rápillantani a Versus módra.

Soul Calibur VI - a játékmódokról és Cervantesről

Két új előzetes is érkezett a Bandai Namco várva-várt verekedős játéka kapcsán. Az egyik ízelítő a játékmódokat és a karaktereink testreszabhatóságát mutatja be, míg a másik klip Cervantesre, a hírhedt kalózra fókuszál.

A Soul Calibur VI lehet az utolsó rész

Noha a Bandai Namco verekedős játéka még meg sem jelent, a producer, Motohiro Okubo szerint a Soul Calibur VI lehet a sorozat utolsó része. Emellett bemutatkozott egy vadiúj karakter és a Switch-verzió is szóba került.

Ilyen vas kell majd a Soul Calibur VI alá

Befutottak a Soul Calibur VI rendszerkövetelményei, a Bandai Namco a játék steames oldalán leplezte le a minimális és ajánlott specifikációkat. Az is kiderült, hogy a játék a Denuvo védelmi rendszerét használja majd.

Soul Calibur VI - Astaroth és Seong Mi-Na visszatér

Maradt még bejelentenivalója a Bandai Namcónak a hétvégi EVO-n. A producer, Motohiro Okubo két visszatérő karaktert is megerősített: Astaroth és Seong Mi-Na már biztosan benne lesz a Soul Calibur VI-ban.

Soul Calibur VI - Voldo sem maradhat ki

Az októberben érkező Soul Calibur VI-ban egy régi kedvenc, Voldo is visszatér. A karakter mind az öt fő részben benne volt, és vaksága ellenére harci stílusa szinte páratlan és kiszámíthatatlan. Most saját trailert kapott.

Talim is visszatér a Soul Calibur VI-ban

Noha a szexi papnő kimaradt a 2012-es Soul Calibur V-ből, az idén érkező új részben már bérelt helye lesz. Talim, a Szél utolsó papnője a Fülöp-szigetekről származik, és bármily' hihetetlen, képes uralni a szelet.

Soul Calibur VI - ilyen a harc PS4 Prón

Sok látnivaló érkezett az októberben megjelenő Soul Calibur VI kapcsán. Az 1080p felbontásban és 60 fps sebességgel futó gameplay során megmutatja magát többek közt Geralt, Ivy, Siegfried és Mitsurugi is.

E3 2018: Soul Calibur VI - még több bunyó

A verekedős játékok kedvelői tobzódhattak a Sony tegnapi közvetítését nézve. A Bandai Namco illetékese elhozta a Soul Calibur hatodik részét, így két mérkőzés jutott mára, négy különböző karakterrel. Akcióban Ivy, Taki, Maxi és Kilik.

E3 2018: A harmadik galériafrissítés

Mára érezhetően kevesebb kép hullott az ölünkbe, de azért a tegnapi Nintendo Direct után csurrant-cseppent valami. Ezúttal a Super Mario Party, a Super Smash Bros. Ultimate és a Soul Calibur VI képei között turkálhatsz többek között.