One Piece: World Seeker PC, PS4, XBOXONE

Nyitott világú adaptációt kapott a One Piece.
Típus:

One Piece: World Seeker teszt

Minden idők egyik legnépszerűbb mangájából játékot készíteni merész vállalkozás. A történettel és a látvánnyal most sincs gond, a fő újdonságként beharangozott nyitott világban viszont kicsit mintha elveszett volna Luffy.

Befutott a One Piece: World Seeker utolsó trailere

Luffy és barátai hamarosan újra vitorlát bontanak! A One Piece: World Seeker március 15-én kerül a boltok polcaira, ennek apropóján pedig kaptunk még egy utolsó előzetest.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kétségtelen, hogy nem ez lesz az év legdurvább hete a megjelenések tekintetében, de azért ezúttal sem maradunk AAA-s cím nélkül. A héten rajtol el a Ubisoft idei nagyágyúja, a Washingtonban játszódó Tom Clancy’s The Division 2.

Élőszereplős sorozatot kap a One Piece

Újabb merész anime-adaptációra adta a fejét a Netflix. Ezúttal a One Piece-féle Monkey D. Luffy és legénysége kalandjait követhetjük majd, ahogy átszelik és meghódítják a hét tengert.

One Piece: World Seeker - ilyen a karmarendszer

Csupán két hónap van hátra a One Piece: World Seeker megjelenéséig, és nem lepődünk meg azon, hogy a Bandai Namco most bőkezűbben osztogatja a látnivalókat. A legújabb képek mellett néhány friss infóval szolgálhatunk.

Dátumot és trailert kapott a One Piece World Seeker

Tartalmas előzetest kapott a One Piece: World Seeker, a Bandai Namco emellett lerántotta a leplet a játék premierdátumáról is. Ha minden jól megy, akkor tavasszal neki is láthatunk a felfedezésnek. És még suli sem lesz aznap!

TGS 2018: Itt a One Piece: World Seeker trailere

Az új szereplőkről rántja le a leplet a One Piece: World Seeker Tokyo Game Show apropóján napvilágot látott előzetese. Megcsodálhatjuk a játék színhelyét, a Jewel Islandet, illetve bemutatkozik Jeanne, az Anti-Navy frakció vezetője is.

2019-re csúszik a One Piece: World Seeker

Sajnos mégsem jelenik meg idén a nyitott világú One Piece-játék, a Bandai Namco szólt, hogy 2019-nél előbb ne számítsunk a premierre. Az ok a szokásos: a lehető legjobb élményt szeretnék megteremteni, ehhez pedig idő kell.

GC 2018: One Piece: World Seeker - Luffy bilincsben

Húszéves a népszerű manga- és anime-sorozat, így a Bandai Namco ezúttal egy nyitott világú One Piece-játékkal kedveskedik a rajongóknak. A Gamescom apropóján számos látnivalóval gazdagodtunk.

4K traileren a One Piece: World Seeker

A Bandai Namco egy gyönyörű, 4K felbontásban is megcsodálható előzetessel mutatja be a One Piece: World Seeker nyílt világát. A változatos helyszínek mellett betekintést nyerhetünk a harcrendszerbe is.