Two Point Hospital PC, PS4, SW, XBOXONE

Kórházszimulátor, amely a Theme Hospital szellemi örököse szeretne lenni.
1627660800

Sonic a Two Point Hospitalban vizitel

A Sega alaposan megtúráztatja a harmincadik születésnapját ünneplő kék sündisznót. Sonic és barátai ezúttal a Two Point Hospital várótermeiben csalnak mosolyt a páciensek arcára.
1622185200

Felújított változatot kap a Sonic Colors

Tegnap levetítették a Sonic-franchise harmincadik születésnapját ünneplő videósorozat, a Sonic Central első részét, amely több játékbejelentést is hozott magával. Lássuk őket!
1621425600

Újabb 15 játék érkezik a Game Passbe májusban

Az Xbox Game Pass első májusi bővítése megtörtént, itt van hát a következő, amely rögtön tizenöt játékkal gazdagítja a szolgáltatást. Slime Ranchert, Snowrunnert, Conan Exilest és Maneatert is találunk az új címek között.
1614160800

Időutazásra hív a Two Point Hospital

Megérkezett a Two Point Hospital legújabb kiegészítőcsomagja. Az A Stitch in Time alaposan felforgatja az így is kellően habókos kórházi életet, hiszen az új időgépnek köszönhetően ellátogathatunk a múltba vagy a jövőbe.
1611162000

Two Point Hospital - bővebb konzolos kiadás közelít

A Two Point Studios kórházmenedzselős játéka tavaly kapott már egy konzolos kiadást, most azonban készül egy újabb és nagyobb, amelyben még több DLC-hez férhetünk hozzá az alapjáték mellett.
1602680400

Two Point Hospital - irány Hollywood!

Kórházmenedzserként vadonatúj feladatok elé állít minket a Two Point Hospital következő kiegészítője. A lámpaláz és a kultúrsokk csak néhány azon betegségek közül, amelyekből ki kell kúrálnunk a filmipar nagyjait.
1584000000

Környezetbarát DLC-t kap a Two Point Hospital

Futurisztikus, teljesen önellátó és növényektől zöldellő kórházakat építhetünk a Two Point Hospital legújabb kiegészítőjében. Az Off the Grid néven futó DLC jövő héten érkezik PC-re.
1583740800

Brit toplista: tarolt a Pokémon Mystery Dungeon

Viszonylag csendes hetet tudhatunk magunk mögött a játékmegjelenések szempontjából, így történhetett tehát az is, hogy a Switch-exkluzív Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX a dobozos eladások élére tört.
1583136000

Brit toplista: a Two Point Hospital az élre tör

Az Egyesült Királyság dobozos játékeladásainak toplistája viszonylag papírforma szerint alakult, hiszen az eddig népszerű címek továbbra is a csúcson tartózkodnak, azonban az új kihívó, a konzolos Two Point Hospital rögtön az élen debütált.
1582527600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alig kezdődött el az idei év, de máris túl vagyunk a februáron. A hónap utolsó hete közepesen erős játékmegjelenések szempontjából; premierből ugyan lesz bőven, az igazi nagyágyúk még váratnak magukra.