Two Point Hospital - bővebb konzolos kiadás közelít

  • Írta: gorien
  • 2021. január 20.
  • Bejelentés
Link másolása
A Two Point Studios kórházmenedzselős játéka tavaly kapott már egy konzolos kiadást, most azonban készül egy újabb és nagyobb, amelyben még több DLC-hez férhetünk hozzá az alapjáték mellett.

A 2018-ban PC-re megjelent Two Point Hospital egy évvel ezelőtt már kapott egy konzolos kiadást, amely Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Nintendo Switchre is elhozta a kórházigazgatók ügyes-bajos mindennapjait. Hamarosan azonban egy újabb változat jelenik meg, amely számtalan DLC-t is tartalmaz - igaz, nem az összeset.

A Two Point Hospital: Jumbo Edition a Console Editionnel osztozik a Bigfoot és a Pebberley Island kiegészítőn, valamint két hamarosan érkező ingyenes update-en is. Az új kiadás birtokosai ezen túl hozzájuthatnak a Retro és az Exhibition item packekhez, valamint a Close Encounters és az Off the Grid DLC-khez. Ezzel összesen 27 kórházat vezethetünk, amelyekben 189 fajta nyavalyával kell felvennünk a harcot.

A Jumbo Edition március 5-én jelenik meg Xbox One-on, PlayStation 4-en és Nintendo Switchen.

5.
5.
JohnSpartan
#3: Már nem azért, de szerintem senki nem akar látni korházt, főleg itthon... A híreket meg lehet szelektálni. Egy játék, legyen az akármilyen, pont hogy engem kizökkent a valóságból és ez visszafele is igaz. Nyilván ha van valami magán életi probléma az kihat arra hogy hogy jàtszok de ezen felül el tudom különíteni a valóságot.
4.
4.
GAMEROD
#3: Erről van szó. Nekem is elment a kedvem sok mindentől emiatt.
3.
3.
Juha
#2: Gondolom a kórházt látni sem akarja, horrornak meg megteszi a hírek olvasása.
2.
2.
JohnSpartan
#1: Miért nyomta volna rá? Van olyan ember aki ránéz egy horror játékra a boltban és elmegy a kedve mert dúl a kovid? XD
1.
1.
GAMEROD
Sajnos a vírushiszti sok játéktípusra rányomta a bélyegét köztük a kórházas és a horror témákra is. Kevesebben tolják ezeket. Persze olyanok is vannak akiknek pont ez hozza meg a kedvét de jóval kevesebben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...