Brit toplista: tarolt a Pokémon Mystery Dungeon

  • Írta: szlav
  • 2020. március 9.
  • Toplista
Link másolása
Viszonylag csendes hetet tudhatunk magunk mögött a játékmegjelenések szempontjából, így történhetett tehát az is, hogy a Switch-exkluzív Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX a dobozos eladások élére tört.

A múlt héten frissen megjelent Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX lett a brit toplista sztárja. A 2006-ban Game Boy Advance-re és Nintendo DS-re kiadott játék remake-je a dobozos eladások élére állt - ezzel látványosan jobban teljesített az elődeinél is, melyek anno, a megjelenésük hetén csupán a 14. és a 34. helyezést érték el.

Különösen szép teljesítmény ez, ha figyelembe vesszük, hogy egy Switch-exkluzívról van szó. A kizárólag a Nintendo hibridkonzoljára megjelent játékok egyébként kimondottan nagyot futottak a héten, hiszen három másik exkluzív is felkerült a top 10-es listára. A Minecraft Switch-verziója a hetedik helyezést, a Mario Kart 8: Deluxe pedig a nyolcadik helyet érte el, de a névsor végét még a Luigi's Mansion 3 is elkapta.

Ezen felül nem volt nagy a mozgás, az olyan nagyágyúk, mint a Call of Duty: Modern Warfare, a GTA V, vagy a FIFA 20 ismét jól teljesítettek, de a névsor első felére felkapaszkodott a The Division 2 is, amit valószínűleg a Warlords of New York megjelenésének és a digitális akciókat követő dobozos leárazásoknak köszönhet. Az előző hét nagy befutója, a konzolokra frissen kiadott Two Point Hospital is képviseltette magát a listán, a korábbi második helyről a hatodik pozícióba csúszva.

  1. Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX
  2. Call of Duty: Modern Warfare
  3. Grand Theft Auto V
  4. FIFA 20
  5. Tom Clancy's The Division 2
  6. Two Point Hospital
  7. Minecraft (Switch)
  8. Mario Kart 8: Deluxe
  9. Crash Bandicoot N.Sane Trilogy
  10. Luigi's Mansion 3
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...