Dead Cells PC, PS4, SW, XBOXONE

Napjaink egyik legjobb roguelike-metroidvaniája a Dead Cells.
Típus:

Nyáron landol a Dead Cells mobilos változata

Korunk egyik legjobban összerakott metroidvaniája idén nyáron mobilokra költözik - első körben iOS-re, majd később Androidra is. Kérdés, hogy a brutális nehézségű cím mennyire lesz irányítható ezen a platformon.

GDC 2019: Dead Cells - túl az egymillión

A Game Developers Conference során a játék vezető dizájnere, Sébastien Bénard megerősítette, hogy roguelike metroidvania Dead Cells hivatalosan is átlépte az egymillió értékesített példányszámot.

Dead Cells - hónap végén jön a DLC

A Motion Twin megerősítette, hogy március utolsó hetén mutatkozik be a Dead Cells korábban beharangozott letölthető bővítménye, a Rise of the Giant, ami rengeteg újdonságot tartalmaz majd.

Ne várjunk a Dead Cells folytatására!

A Motion Twin megmutatta, hogy hogyan is kell egy már-már tökéletes roguelike akció-platformert készíteni. A francia stúdió azonban nem tervezi a második részt, inkább valami másba szeretnének belevágni.

TGA 2018: A God of War lett az év játéka

A nagy hírkavalkád végén emlékezzünk meg a nyertes videojátékokról is, hiszem mégiscsak egy díjátadóról van szó. Az év játéka a God of War lett, amely megelőzte a Red Dead Redemption 2-t is. A TGA nagy vesztese a Spider-Man.

Dead Cells - jön a Custom Mode

Nem kérdés, hogy a Dead Cells lett az utóbbi idők egyik legkiválóbb roguelike akció-platformere, a Motion Twin független fejlesztőcsapata pedig igyekszik hosszabb távon is fenntartani az érdeklődést - ebben segít a soron következő update.

Dead Cells teszt

Egyeseknek a halál nem akadály – ha valaki odavan a roguelike játékokért, az jól tudja. Élőhalott hősünk is épp ilyen, aki rendíthetetlen ismeretlen küldetésében, ezért újra és újra nekivág a szörnyekkel teli, önmagát folyton átrendező szigetnek.

Augusztusban fut be konzolokra a Dead Cells

És ezzel együtt PC-n kilép a korai hozzáférésű státuszból a Motion Twin metroidvaniája. A roguelike-jegyekkel felvértezett anyag egy baromi hangulatos akciójáték, amely csak a legjobbaktól vesz kölcsön ötleteket.

Dead Cells - hamarosan konzolokon is

A Motion Twin a hétvégén hivatalosan is megerősítette, hogy a tavalyi esztendőben PC-re bemutatkozott roguevania idén végre konzolokra, azaz Switch-re, PS4-re és Xbox One-ra is beszerezhető lesz.