Dead Cells PC, PS4, SW, XBOXONE

Napjaink egyik legjobb roguelike-metroidvaniája a Dead Cells.
1656049944

Hozzáférhetőbbé teszik a Dead Cellst

Új frissítés érkezik a Dead Cellshez, melynek segítségével azok is élvezhetik majd a játékot, akiket eddig visszatartott a nehézsége.
1641193200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ahogy az általában lenni szokott, lassan indul be az új év, néhány játék és mozipremier jut a következő napokra mindössze. Lássuk hát a felhozatalt a már megszokott listás formában!
1639735237

Januárban jön a Dead Cells új DLC-je

Napra pontos megjelenési dátumot és egy előzetest is kapott a Dead Cells harmadik fizetős DLC-je, a The Queen and the Sea, ami egy vadonatúj befejezést is hoz majd magával.
1638367200

Dead Cells - készül a harmadik fizetős DLC

A Dead Cells jövőre újabb fizetős DLC-t kap, sorban a harmadikat. A The Queen and the Sea címre keresztelt kiegészítő a játék végét tölti meg még több tartalommal, és még egy vadonatúj befejezéssel is ellátja.
1637848800

A Dead Cells új DLC-je más indie-ktől kölcsönöz

Igazán nem állíthatjuk, hogy a Motion Twin magára hagyta volna a Dead Cellst az elmúlt években. A megannyi frissítés sorában a legújabb a sorstársakra tekint ki: népszerű indie játékok teszik tiszteletüket egy DLC erejéig.
1617804000

Találkozik a Curse of the Dead Gods és a Dead Cells

Két izgalmas indie roguelike áll össze egy crossover erejéig: ez lesz a Curse of the Dead Cells update. A Curse of the Dead Gods sötét templomaiban a Dead Cells fegyvereit és elátkozott ládáit láthatjuk viszont.
1611730800

Dead Cells - rajzfilmes kedvcsinálón a Fatal Falls

Megjelent a Dead Cells második nagy kiegészítőcsomagja, amit a Motion Twin egy nem mindennapi előzetessel koronázott meg. Ebből a meséből szívesen megnéznénk akár egy egész évadot is!
1610524800

Dead Cells - traileren a második DLC

A korábbi teaser után a Motion Twin csapata végre teljes pompájában leleplezte a Dead Cells második nagy DLC-csomagját, amely a Fatal Falls névre hallgat. Ezúttal sem lesz könnyű dolgunk.
1606910400

Dead Cells - jövőre jön a második fizetős DLC

A Dead Cells metroidvania világa az év elején mocsárral és arborétummal bővült, és belátható időn belül újabb területeket fogunk kapni, természetesen új ellenfelekkel megtömve. A Fatal Falls elnevezésű DLC-t jövő év elején várhatjuk.
1596726000

Íme, a PlayStation Now augusztusi kínálata

Egyelőre a Sonynak nincsenek olyan ambiciózus tervei a PlayStation Now streamingszolgáltatásával, mint a konkurenciának a sajátjával, de azért ők is lelkesen bővítik hónapról hónapra a kínálatban szereplő játékokat.