Mario Kart Tour Mobil

Mobilos változatot kap a Mario Kart.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az őszi játékcunami, ezen a héten sem fogunk unatkozni. Mostantól végre a FIFA 20-ban is rúghatjuk a bőrt, reszelhetünk pár végtagot a The Surge 2-ben, a konzoljainkon pedig elővehetünk egy halom klasszikus szerepjátékot.

Így fest mozgásban a Mario Kart Tour

A megjelenési dátum bejelentését követően a Nintendo közzétette az első mozgóképes kedvcsinálókat a kifejezetten mobilokra tervezett Mario Kart Tourról. Nyugi, a blue shell ugyanúgy fáj majd itt is!

Szeptemberben érkezik a Mario Kart Tour

A régóta fejlesztett és több mint másfél éve beharangozott mobilos versenyjáték premierje vészesen közeleg. A mai napon a Nintendo hivatalosan is lerántotta a megjelenési dátumot, és már nincs hátra egy hónap sem a rajtig.

Késik a Mario Kart Tour rajtja

Az eredeti tervekhez képest a játék idén március helyett némi csúszással, csak 2019 nyarán jelenik meg Androidra és iOS-re, ugyanis a készítők számára több időre van szükség az előre kitűzött minőségi szint eléréséhez.

A Mario Kart is megkapja a saját Monopolyját

Habár Mario és kompániája már kapott saját Monopolyt, a Mario Kart-hívők egy önálló társasjátékra is lecsaphatnak hamarosan. Kezdésként négy karakterrel indulhatunk neki a nagy futamnak.

Mario-nap van, ünnepel a Google Maps is

Fájjon kicsit kevésbé a szombati munkanap: ma tartják a hivatalos Mario-napot, ennek apropóján pedig jópofa aprósággal lepte meg a Google a Google Maps felhasználóit.

Mobilos változatot kap a Mario Kart

A Nintendo bejelentette a következő mobiljátékát, amely a Mario Kartot veszi majd alapul. Sok konkrétumot nem árult el róla, és a megjelenés dátumát sem pontosította a cég: a következő bő egy évben számíthatunk rá.