Burnout Paradise Remastered PC, PS4, SW, XBOXONE

Remasterelt kiadást kapott a Burnout Paradise. Felújított grafika, és minden jóság van itt!
1555600200

Végleg leállnak a Burnout Paradise szerverei

Tizenkét év után az EA úgy döntött, hogy nyáron leállnak a Burnout Paradise online funkciói PC-n, Xbox 360-on és PlayStation 3-on egyaránt. A rajongók utolsó mentsváraként a Burnout Paradise Remastered természetesen online marad.
1534786200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Közeledik az augusztus és így a nyár vége, a fejlesztők és kiadók pedig érezhetően magasabb fokozatra kapcsoltak. Régóta várt remasterek, megkésett portok és folytatások is érkeznek a következő napokban!
1534593600

Befutott a PC-s Burnout Paradise Remastered

Azaz már majdnem befutott. Megjelenési dátumot kapott a felújított játék PC-s verziója, és bár hivatalosan csak augusztus 21-től lesz elérhető, akik nem bírnak addig várni, akár már most is kipróbálhatják az Origin Access keretében.
1521711780

Burnout Paradise Remastered teszt

A Burnout Paradise még azoknak az időknek a lenyomata, amikor az árkád stílusú versenyjátékok a valódi, önfeledt szórakozásról, a féktelen versenyzés öröméről szóltak. Nem volt más, csak te, az autód, na és persze a végtelen utak.
1521468000

Brit toplista: élen a Burnout Paradise Remastered

Sikerült egy kicsit felrázni a brit játékeladási toplistát, két erős újonc is debütált az elmúlt héten. A szigetország játékosai aranyéremmel jutalmazták a Burnout-sorozat visszatérését.
1520848800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Négynapos hétvégének nézünk elébe, játékra tehát bőven lesz időnk, és szerencsére úgy tűnik, a kiadók sem hagytak minket megjelenések nélkül. Lássuk a heti felhozatalt!
1520686800

Traileren a Burnout Paradise Remastered

Miközben az EA Accessben elérhetővé vált a Burnout Paradise Remastered korai hozzáférésű változata, egy új trailert is megcsodálhatunk a tízéves játék felújított kiadásáról.
1519286442

Mikrotranzakciók nélkül jön a Burnout Paradise

A Burnout Paradise Remastered bejelentése után néhány rajongó észrevette, hogy a játék PS Store-os leírásában feltűnt "a játékon belüli vásárlások lehetősége". Az EA eloszlatta a kétyeleket, csupán hibáról van szó.
1519153202

Hivatalos: jön a Burnout Paradise Remastered

Noha az elmúlt hónapokban már több jel is utalt arra, hogy az EA felújítja a Burnout Paradise-t, csak ma vált hivatalossá a dolog. A Remastered változat március közepén jön Xbox One-ra és PS4-re felturbózott grafikával és 60 fps-sel.
1515150000

Újra hallatott magáról a Burnout Paradise remastere

Habár az Electronic Arts még mindig nem erősítette meg hivatalosan, egyre több jel utal arra, hogy felújított változat készül a Burnout Paradise-ból. A remastert ezúttal is egy viszonteladó buktatta le.