Chernobylite PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Túlélőjáték a Zónában.
Típus:

Pár hetet csúszik a konzolos Chernobylite

Habár a PC-sek már nagyban nyüstölhetik a The Farm 51 legújabb játékát, a konzolosoknak még az eredetileg tervezettnél is tovább kell várniuk arra, hogy beszabadulhassanak a Zónába.

Chernobylite teszt

Az 1986. április 26-án bekövetkezett csernobili atomkatasztrófa alapjaiban változtatta meg az emberiség hozzáállását az atomenergiához. A korábbi szkepticizmus helyét átvette a rettegés és az ismeretlentől való félelem.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Július utolsó hetére is tartogat még érdekességeket a játékipar. Végre szárnyra kelhetünk az újgenerációs Xbox-konzolokon, viking törzsfőnöknek vagy futurisztikus pisztolyhősnek állhatunk, de elidőzhetünk pár régi klasszikussal is.

Ősszel érkezik a konzolos Chernobylite

Idén végre elhagyja a korai hozzáférést a The Farm 51 játéka, ám nem vethetjük rá magunkat egyből minden platformon. Első körben a PC-sek kaparinthatják meg, de a konzolosoknak sem kell sokkal tovább várni.

Sztorielőzetesen a Chernobylite főhőse

Vészesen közeledünk a Chernobylite megjelenéséhez, és ezzel együtt a játékból érkező előzeteseknek a száma is érezhetően megszaporodott. Ezúttal a játék főszereplőjéről, Igorról hozott nekünk egy trailert a The Farm 51.

Vadonatúj videónaplót kapott a Chernobylite

A The Farm 51 és a All In! Games egy újabb fejlesztői videónaplóval jelentkezett az elmúlt napokban a Chernobylite-hoz, amiben a Zónában alkalmazható túlélési trükkökről mesélnek nekünk egy keveset a játék készítői.

E3 2021: Ez történt a Future Games Show adásán

A GamesRadar jóvoltából idén is visszatért a Future Games Show. Igen tartalmas volt az éjszaka levetített műsor, de egy könnyen emészthető csomagban ezúttal is összeszedtük a látnivalókat.

E3 2021: Ez történt a PC Gaming Show-n

Az éjszaka folyamán lezajlott az idei PC Gaming Show, amely a műsorvezetők szokásos ökörködése mellett egy nagy rakás trailert és bejelentést hozott. Összefoglaltuk nektek a történéseket!

E3 2021: Infó- és trailercunami az IGN Expóról

World War Z, Death's Gambit, Tunic, Chernobylite, Sherlock Holmes: Chapter One, Steelrising és Two Point Campus: csak néhány cím, amely új hírekkel vagy kedvcsinálóval jelentkezett az IGN Expo műsorában.

E3 2021: Ezekkel készül a PC Gaming Show

Természetesen a PC Gaming Show sem hagyja ki a nyári eseménydömpinget, és vasárnap este jelentkezik a saját műsorával, ahol exkluzív látnivalókkal, illetve meglepetésekkel várják majd a nézőket.