Team Sonic Racing PC, PS4, SW, XBOXONE

Vérbeli kartverseny Sonickal és barátaival - nem csak kicsiknek!
1645022700

Jöhet a harmadik Sonic-film

Miközben nagyban várjuk a második rész premierjét, a Sega és a Paramount bejelentették, hogy készül a folytatás, ráadásul egy élőszereplős sorozatot is terveznek Knucklesszel a főszerepben.
1644656400

Új jeleneteket villant a Sonic, a sündisznó 2 teasere

Tavasszal Sonic újra visszatér a mozivászonra, új kalandja pedig rálicitál az első részre, hiszen már az egész világ sorsa az ő kis kék vállain nyugszik. A Super Bowlra szánt teaserben snowboardozó Sonicot és óriás Robotnik-robotot is látunk.
1641196800

Sonic is megkapta a maga LEGO-szettjét

Egy, a Sonic the Hedgehog-sorozatnak emléket állító csomaggal indítja az évet a LEGO, amelyben a kék sündisznó mellett Dr. Eggman és jó pár, a játékokat idéző részlet is helyet kapott.
1638950400

Sonic, a sündisznó 2 - Tails színésze is megvan

A világ leggyorsabb sündisznójának filmes kalandjai jövőre folytatódnak, és a második részben már nem ő lesz az egyedüli CGI-állatka. Knuckles után Tails szinkronhangja is megerősítést nyert.
1628686800

Megtalálta Knucklesét a Sonic, a sündisznó 2

A Sonic, a sündisznó jövőre esedékes folytatásában számos szereplő visszatér, és kapunk néhány új arcot is. Ezek közül a tüskés öklű Knucklesről bizonyosodott be váratlanul az, hogy ki adja majd a hangját.
1624453200

Sonic is megkockásodik a Minecraftban

Sonic harmincadik születésnapjának ünneplése még nem ért véget, ennek keretében a kék süni a Minecraftba is beköszön. Nemcsak skineket kapunk a DLC-ben, de ikonikus helyszíneket is, amelyeken versenyre kelhetünk a barátainkkal.
1622480400

Witcherekkel erősít júniusban a PlayStation Now

Érdemes lesz felhörpinteni pár varázsfőzetet, mielőtt kipróbáljátok a júniusi PS Now-címeket, hiszen a fő attrakció a The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year lesz. Jön még a Virtua Fighter 5 és egy adag Sonic-játék is.
1615975200

Elkezdődött a Sonic, a sündisznó 2 forgatása

A Sonic, a sündisznó 2 rendezője egy tweetben tudatta a nagyvilággal, hogy kezdetét vette a mozi forgatása. Ha minden a tervek szerint halad, jövő áprilisig kell várnunk a premierig.
1612602000

Sonic is megkapja a maga LEGO-szettjét

A Super Mario-rajongók már legósított formában is hódolhatnak a kedvencüknek, ideje, hogy a játékipar egy másik klasszikus karaktere, Sonic is megkapja a maga LEGO-szettjét! Jó hírünk van: erre egészen biztosan sor kerülhet.
1603695600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten hivatalosan is kezdetét veszi az őszi csúcsszezon. Habár az új konzolgenerációval érkező igazi játékdömpingre még várnunk kell egy keveset, egy-két komolyabb megjelenést már most, október utolsó hetében is elcsíphetünk.