Pokémon: Let's Go, Pikachu & Eevee! SW

Nintendo Switchre költözött a Pokémon-sorozat.
1542895200

Pokémon: Let's Go - máris 3 millió felett

Alig egy hete jelent meg a Pokémon: Let's Go, Pikachu és Eevee, a Nintendo adatai szerint azonban a játék máris átlépte a 3 milliós eladott példányszámot. Ünnepeljük meg ezt egy Eevee Tamagotchival!
1542636000

Brit toplista: megtörtént a trónfosztás, Spyro az élen

Három egymást követő hét után véget ért a Red Dead Redemption 2 uralkodása, Spyro ezúttal nem kegyelemezett senkinek sem; nemcsak a Rockstar Games alkotását taszította maga mögé, hanem több vadonatúj címet is.
1542438047

Berobogott a Pokémon: Let's Go

Végre megérkezett a legújabb Pokémon-játék, méghozzá két kiszerelésben, hiszen választhatunk a Pikachuval vagy az Eevee-vel indító kiadás közül is. Ezúttal 151 aranyos zsebszörnyet gyűjthetünk össze, de a Pokémon Go játékosai is jól járnak.
1542096000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Beérett a novemberi játéktermés, a héten több izgalmas újdonság is várható. Világ körüli útra indulunk a 47-es ügynökkel, kirándulunk egyet a posztapokaliptikus Nyugat-Virginiában, és a pokémonoktól hemzsegő Kanto régióba is ellátogatunk.
1539615600

Pokémon: Let's Go - vár ránk a kaland!

Hangulatos előzetest kapott a Pokémon: Let's Go, Pikatchu és Eevee. A november közepén Nintendo Switchre érkező játékpáros minden eddiginél látványosabb környezetben vonultatja fel az első generációs zsebszörnyeket.
1537376402

Legendás lények a Pokémon Let’s Góban

A novemberi premier gyorsan közeledik, így érhető, hogy a The Pokémon Company egyre többet mutat a Switchre érkező játékból. A Pokémon Let’s Go, Pikachu! és Eevee! legendás lényeire vethetünk egy pillantást.
1536508800

Switch - nem minden játéknál lesz felhős mentés

Még a hónapban elindul a Nintendo Switch Online, a japán konzol havidíjas online szolgáltatása, melynek egyik nagy előnye, hogy a webes felhőben is elmenthetjük majd a játékaink állását. Néhány címnél azonban nem lesz erre lehetőség.
1534755600

Így festenek a Pokémon Let's Go Mega-evolúciói

A Pokémon X és Y-ban megismert Mega Evolution idén ismét visszatér a Let's Go-játékokban. A legfrissebb előzetesben rövid ízelítőt kaphatunk Mega Kangaskhan és Mega Gyarados erejéből.
1533470400

Így követnek barátaink a Pokémon Let's Góban

A Pokémon Let's Go Pikachuban és Let's Go Eevee-ben nem csak a kezdőpokémonunk követhet majd minket a kalandozás során. Elég parádés, ha például Electrode, vagy Onix kísér minket az utunkon.
1531465257

Fodrász is lehet belőlünk a Pokémon Let's Góban

A Pokémon Let's Go Pikachu és Eevee legújabb traileréből kiderül, hogy megváltoztathatjuk a címszereplő lények frizuráját is. Ezenkívül a Switchre készülő anyag számos aspektusát vehetjük szemügyre.