Pokémon: Let's Go, Pikachu & Eevee! SW

Nintendo Switchre költözött a Pokémon-sorozat.
Típus:

E3 2019: A Pokéball Plus és a Sword & Shield esete

A Pokémon Sword & Shield is támogatja majd a Pokéball Plus labdakontrollerét, de nem úgy, ahogy azt elsőre gondolnánk. A Let's Go Pikachu & Eevee-hez tervezett pokélabdával egy extra fícsörhöz férhetünk majd hozzá.

Már Nintendo-játékokat is árul a Humble

Egyelőre sajnos csak az Egyesült Államokban él a dolog, de úgy tűnik, hogy hamarosan a Humble Store-on keresztül is beszerezhetjük majd a legnagyszerűbb Nintendo Switch- és 3DS-játékokat.

Pokémon: Let’s Go! és Poké Ball Plus teszt

A Switch karácsonya a Pokémon-őrülteknek kedvez, megérkezett a Let’s Go, Pikachu! és Eevee!, amely egy húszéves klasszikus remake-je. A játékot stílszerűen az edzők legfontosabb kellékével, a Poké Ball Plus kontrollerrel próbáltuk ki.

Nagyot ment a Nintendo a Black Friday alatt

Eladási rekordokat döntött a Nintendo az Egyesült Államokban a múlt hétvégén. A háladadástól egészen a Cyber Mondayig tartó öt napos időszakban a Switch lett a legkelendőbb Nintendo-konzol a cég történetében - még a Wii-t is lenyomta.

Pokémon: Let's Go - máris 3 millió felett

Alig egy hete jelent meg a Pokémon: Let's Go, Pikachu és Eevee, a Nintendo adatai szerint azonban a játék máris átlépte a 3 milliós eladott példányszámot. Ünnepeljük meg ezt egy Eevee Tamagotchival!

Brit toplista: megtörtént a trónfosztás, Spyro az élen

Három egymást követő hét után véget ért a Red Dead Redemption 2 uralkodása, Spyro ezúttal nem kegyelemezett senkinek sem; nemcsak a Rockstar Games alkotását taszította maga mögé, hanem több vadonatúj címet is.

Berobogott a Pokémon: Let's Go

Végre megérkezett a legújabb Pokémon-játék, méghozzá két kiszerelésben, hiszen választhatunk a Pikachuval vagy az Eevee-vel indító kiadás közül is. Ezúttal 151 aranyos zsebszörnyet gyűjthetünk össze, de a Pokémon Go játékosai is jól járnak.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Beérett a novemberi játéktermés, a héten több izgalmas újdonság is várható. Világ körüli útra indulunk a 47-es ügynökkel, kirándulunk egyet a posztapokaliptikus Nyugat-Virginiában, és a pokémonoktól hemzsegő Kanto régióba is ellátogatunk.

Pokémon: Let's Go - vár ránk a kaland!

Hangulatos előzetest kapott a Pokémon: Let's Go, Pikatchu és Eevee. A november közepén Nintendo Switchre érkező játékpáros minden eddiginél látványosabb környezetben vonultatja fel az első generációs zsebszörnyeket.

Legendás lények a Pokémon Let’s Góban

A novemberi premier gyorsan közeledik, így érhető, hogy a The Pokémon Company egyre többet mutat a Switchre érkező játékból. A Pokémon Let’s Go, Pikachu! és Eevee! legendás lényeire vethetünk egy pillantást.