Warhammer: Chaosbane PC, PS4, XBOXONE

Az Old Worldre visz az Eko Software akció-RPG-je.
1555826400

Megy a Warhammer: Chaosbane második bétája

A Warhammer fantasy világa is felveszi az izometrikus nézetet egy Diablo-szerű akció-RPG erejéig. A Chaosbane előrendelői most újra belenézhetnek a bétába, ahol kipróbálhatják a Dwarf Trollslayert, vagy az Elf Scoutot.
1554641400

Warhammer: Chaosbane - bemutatkoznak az elfek

A Chaosbane négy hőse közül egy újabb mutatkozott be egy saját trailerrel karöltve, melyen teljesen friss gameplay felvételeket is láthatunk. Az eddigiek alapján meglehetősen ígéretes akció-RPG-vel lesz dolgunk.
1549634404

Júniusban jön a Warhammer: Chaosbane

A How to Survive fejlesztője ezúttal a Warhammer univerzumában próbál szerencsét egy akció-szerepjátékkal. A Chaosbane-nek már napra pontos dátuma is van, ráadásul az előrendelők két bétateszten is részt vehetnek.
1536922844

Először mozog a Warhammer: Chaosbane

A júniusban bejelentett Warhammer: Chaosbane egy felülnézetes akció-RPG lesz, a fejlesztést a How to Survive-ról elhíresült Eko Software végzi. Most végre megtudhatjuk, mire számítsunk jövőre.
1527926456

Akció-RPG lesz a Warhammer: Chaosbane

A Warhammer univerzuma szépen bővül tovább, a legújabb próbálkozó a Bigben és az Eko Software. A Warhammer: Chaosbane egy akció-szerepjáték lesz, amely a káoszba taszított Old World kontinensen játszódik.