Warhammer: Chaosbane PC, PS4, XBOXONE

Az Old Worldre visz az Eko Software akció-RPG-je.
1630062900

Íme, a Games with Gold augusztusi felhozatala

Napokon belül átlépünk az őszbe, és így a hónap végének a közeledtével a Microsoft felfedte, hogy milyen játékokat kapnak majd szeptemberben az Xbox Live Gold-előfizetők. Kaszabolásból nem lesz hiány ezúttal!
1622818800

Warhammer-játékokkal készül az Xbox a hétvégére

A Microsoft konzoljain is Warhammer-lázban telik az aktuális Xbox Free Play Days-hétvége, így ha nincs más programotok, és szeretnétek az uralkodót szolgálni, akkor keresve sem találtok jobb elfoglaltságot.
1605013200

Launch trailer-trió kedd délutánra

Úgy tűnik, a mai nap hivatalosan is a launch trailerek napja, ami nem meglepő, hiszen ennyi nagy megjelenéssel a nyakunkban könnyen feltorlódnak a különböző játékok utolsó kedvcsinálói. Ezekből válogattunk össze még egy párat most.
1604044800

Warhammer: Chaosbane - így harcol a Witch Hunter

Novemberben indulhat a boszorkányvadászat a Warhammer: Chaosbane-ben, hiszen hamarosan vadonatúj játszható karakterrel bővül az ARPG, amelyről most egy rövid bemutatkozóvideó is érkezett.
1594213200

Warhammer: Chaosbane - next-gen konzolokon is

Hivatalosan is bejelentették, hogy következő generációs konzolokra is ellátogat az egy éve megjelent Diablo stílusú ARPG, a Warhammer: Chaosbane. Hogy a játék miként fog az erősebb hardverből profitálni, arról még nem esett szó.
1561976340

Warhammer: Chaosbane teszt

Lecsekkoltuk a Warhammer Fantasy univerzumban játszódó első izometrikus akció-szerepjátékot, amely ugyan kellemes szórakozást nyújtott a május végére kimaxolt Diablo-szezon után, de nem hagyott maradéktalanul jó szájízt...
1559566800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Június első hete a fantasy-rajongóknak kedvez majd, hiszen érkezik a Warhammer: Chaosbane és a The Elder Scrolls Online legújabb expanziója is. Ezek mellett érdemes lesz ránézni az új X-Men-filmre is a moziban.
1558962600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kétségtelen, hogy aki hatalmas megjelenéseket várt május utolsó hetére, az nagyot koppanhat, viszont azért pár érdekesebb cím még így is akad. Örülhetnek például a horror- és a Warhammer-rajongók, de a PS VR-t is érdemes lesz beizzítani.
1558857604

Sztoritraileren a Warhammer: Chaosbane

A legújabb akció-RPG ott veszi fel a fonalat, amikor Magnus legyőzi az Asaval Kul által vezetett káoszhordákat: a cél a Régi Világ feletti uralom megszerzése. Erről szól a legújabb sztoriközpontú előzetes.
1557851446

Ilyen sok szörny lesz a Warhammer: Chaosbane-ben

Az Eko Software közelgő akció-RPG-jében több mint hetven különböző szörny kapott helyet. Persze nem egyedül törnek az életünkre, a legújabb előzetesből az is kiderül, hogy nem egyszer hordákban lesnek áldozatukra.