Just Cause 4 PC, PS4, XBOXONE

Rico Rodriguez negyedszerre is pusztításba kezd.
Típus:

GC 2018: 20 perc a Just Cause 4-gyel

A Square Enix zárt ajtók mögött mutatta meg a Just Cause 4-et az idei Gamescomon. A prezentáció azonban mostantól mindenki számára elérhető, lássuk tehát, hogy mi a helyzet Ricóval a negyedik epizódban!

Just Cause 4 - változatos terepen

A Just Cause következő felvonása nemcsak a látványos természeti katasztrófái, de az elképesztően méretes és változatos térképe miatt is izgalmas kalandnak ígérkezik majd. A legújabb videó a különböző vidékeket mutatja be.

GC 2018: Just Cause 4 - tornádók szárnyán

Újabb gameplay előzetes érkezett az Avalanche Studios alkotásához, melyben minden egyes pillanat egyszeri és megismételhetetlen, és nem csak azért, mert Rico tornádókon lovagol és railgunnal robbantgat...

Technológiai trailer érkezett a Just Cause 4-hez

A Just Cause 3 a maga nemében ugyan egyáltalán nem volt rossz játék, ám technológiai oldalról nézve igencsak problémás volt konzolokon a zökkenőmentes futtatása. A Just Cause 4 viszont e téren teljesen új szintre emeli a franchise-t.

E3 2018: Just Cause 4 - őrült szabadság

Néhány szerencsés már kipróbálhatta a Just Cause 4 egy nagyon korai alfaváltozatát. Bőven akadnak még problémák a játékkal, de az legalább már most is átjön, hogy ezúttal is korlátlan szabadságot kapunk.

E3 2018: Just Cause 4 - középpontban a grafika

Az Avalanche Studios jóvoltából újabb percekben csodálhatjuk meg az Apex grafikusmotor új verzióját működés közben; vadonatúj játékmeneti trailert kapott a Just Cause 4 a PC Gaming Show alkalmából.

E3 2018: Három perc a Just Cause 4-gyel

Az Avalanche Studios egy vadiúj előzetessel készült a Square Enix műsorára, így most majdnem négypercnyi összevágott felvétellel gazdagodunk a nyitott világú akciójátékról.

E3 2018: Nézd vissza a Square Enix konferenciáját!

Alig hevertük ki az éjszakai és hajnali megrázkódtatásokat, a Square Enix máris átveszi a gyeplőt. Este 7-től a japán kiadó konferenciázik, így talán belenézhetünk az új Tomb Raiderbe, a Just Cause 4-be, vagy az új The Avengers-játékba is.

E3 2018: A Microsoft-bejelentések egy helyen

Tegnap este viszonylag későn, 10 órakor vette kezdetét a Microsoft E3-as sajtókonferenciája, amin ipari mennyiségben zúdították ránk a friss híreket. Következzen egy linkgyűjtemény a későn érkezőknek!

E3 2018: Decemberben jön a Just Cause 4

Nem volt titok, hogy készül a Just Cause negyedik része, épp a minap mutattunk meg belőle nektek egy adag kiszivárgott screenshotot. A formális bejelentésre a Microsoft konferenciáján került sor, trailerünk is van!