Just Cause 4 PC, PS4, XBOXONE

Rico Rodriguez negyedszerre is pusztításba kezd.
Típus:

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Brutális játékdömpinggel indul a december: uralmunk alá hajtjuk a tornádókat, antropomorf mutáns állatokkal kalandozunk, és az asszaszinok rejtett pengéjének történetébe is beleáshatjuk magunkat.

Holnap érkezik a Just Cause 4, itt a launch trailer

Készen álltok rá, hogy felforgassátok Dél-Amerikát? A várakozásnak vége, holnap végre a boltokba kerül a Just Cause 4. Rico Rodriguez legújabb kalandja pedig az eddigi legőrültebbnek ígérkezik.

Just Cause 4 - Rico most tornádóval viaskodik

Filmes előzetessel gazdagodtunk a Just Cause 4-ről. A videó szépen felvonultatja korunk akciófilmes kliséit, de az Avalanche Studios sorozatát eddig sem a komolyságáért szerettük. A tornádó a feje tetejére állítja világot.

Just Cause 4 - merüljünk el a részletekben!

A Golden Joystick Awards színpadán vetített Just Cause 4-trailer több volt egy mezei kedvcsinálónál. A majd' 5 perces videó alaposan átrágja mindazt, amivel a nyílt világú akciójáték visszavárja a rajongóit.

Just Cause 4 - harc a vihar szemében

Eye of the Storm címen újabb előzetes érkezett az Avalanche Studios alkotásához az X018 során. Rico Rodriguez ezúttal nemcsak a rosszfiúkkal, hanem a tornádókkal sem bánik kesztyűs kézzel.

Just Cause 4 - túlvilági démoncsapás a DLC-ben

Tegnap hivatalossá vált, hogy aranylemezre került a decemberi premierek sorát gyarapító Just Cause 4. Emellett a svéd Avalanche Studios lerántotta a leplet a későbbi DLC-kről és a gépigényről is.

Just Cause 4 - 4K ultrawide traileren

Látványos panoráma-trailert kapott a december elején érkező Just Cause 4. Ha 4K felbontásban, ultrawide monitoron töltitek majd a dél-amerikai körutat, akkor ez az ízelítő csak nektek szól!

Just Cause 4 - megújult a Supply Depot-rendszer

Új videóval jelentkezett a Just Cause negyedik epizódja, amiben a fejlesztők újítottak picit a sorozatból ismert Supply Depot-rendszeren. A legfrissebb felvétel azt mutatja be, hogyan is működik majd mindez a negyedik részben.

Története is lesz a Just Cause 4-nek

Friss, Just Cause-ra jellemző pergős és látványos előzetest kapott a sorozat negyedik felvonása, amiben főhősünknek ismét egy szigetnyi rosszfiút kell majd kiiktatnia. Hajtás után a történetről is többet tudhattok meg.

Just Cause 4 - pár szó a történetvezetésről

Az Avalanche és a Square egy újabb videót lőtt fel a Just Cause YouTube-csatornájára, a terítéken pedig ezúttal a negyedik rész történetmesélése áll. A feszes, lineáris narratíva helyett ezúttal a környezetünk szolgáltatja majd a sztorit.