Gears 5 PC, XBOXONE

A The Coalition az előző részben megismert karakterekkel folytatta a Gears of War történetét.
Típus:

E3 2019: Szeptemberben jön a Gears 5

A Gears 5 is helyet kapott a Microsoft színpadán. Egy rövid kedvcsináló után beleleshettünk a játék legújabb, háromfős kooperatív túlélőmódjába is, melyet Escape névre kereszteltek.

E3 2019: Elrajtolt a PC-s Xbox Game Pass

A Microsoft még az esti E3-as konferencia előtt elindította a PC-s Xbox Game Pass szolgáltatását. A baráti árazású előfizetés már most rengeteg nagyszerű címet tartogat, s ha hihetünk a szemünknek, akkor a Halo 5 is csatlakozhat a listához.

Bemutatkozott a PC-s Xbox Game Pass

A Microsoft előfizetéses szolgáltatása, az Xbox Game Pass hamarosan megkaphatja a saját változatát PC-n is, mégpedig több mint 100 játékos nyitókínálattal. A redmondiak emellett kezet nyújtanak a Steam felé is.

E3 2019: Izgalmas lesz a Microsoft konferenciája?

Már csak hetek vannak hátra az idei E3 rajtjáig, és ahogy az lenni szokott, a következő hetekben a pletykák is megszaporodnak. A NeoGAF fórumán most egy masszív Microsoft-bejegyzés jelent meg.

Gears 5 - kiszivárgott a dátum?

A tajvani videojátékos korhatár-besorolóknak hála nem csak a feltételezett megjelenési dátumot kaptuk meg, de még az Xbox One-os verzió hivatalos borítóját is megcsodálhatjuk. Nagyon úgy fest, hogy Myrrah visszatér.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2019-ben

Vége az ünnepi uborkaszezonnak, a kiadók és fejlesztők január közepe óta ontják magukból az újabb és újabb játékokat. Lássunk húsz címet, amivel mindenképpen játszanod kell idén!

Két év után feltámadt a Gears of War-film

Noha a Microsoft és a Universal Pictures közös mozis projektje már 2016 óta tervben van, a bejelentés óta csak parlagon hevert a Gears of War-film. Egészen mostanáig, hiszen új írót kapott az adaptáció.

Gears of War 5 - 60 fps és 4K

A Gears of War franchise-ra mindig egyfajta grafikai mérceként lehetett tekinteni az Xbox-konzolok kapcsán, és ugyan az eddigi részek is viszonylag stabilan futottak, az új rész minden eddigi optimalizációs törekvést felül fog múlni.

E3 2018: Hova tűnt a háború a Gears 5-ből?

Ugye nem csak nekünk tűnt fel, hogy a Gears of War ötödik része egész egyszerűen elhagyta az "of War" utótagot a címéből? Az Xbox marketingfőnöke, Aaron Greenberg elárulta, hogy miért döntöttek így.

E3 2018: A Microsoft-bejelentések egy helyen

Tegnap este viszonylag későn, 10 órakor vette kezdetét a Microsoft E3-as sajtókonferenciája, amin ipari mennyiségben zúdították ránk a friss híreket. Következzen egy linkgyűjtemény a későn érkezőknek!