Gears Tactics PC, XBOXONE

A Gears of War körökre osztott taktikai játék formájában tér vissza PC-n (és később Xbox One-on).
1588003200

Elégedett a sajtó a Gears Tactics debütálásával

Lejárt a hivatalos embargó a Gears of War-széria legújabb mellékhajtásával, a Gears Tacticsszel kapcsolatban, így befutottak az első értékelések is. Úgy tűnik, tetszett a külföldi kritikusoknak a körökre osztott stratégia.
1587967200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan megnyomják a hónap végét a kiadók és fejlesztők, a következő napokban több ígéretes újdonság, és egy nagy adag megkésett port is boltokba kerül majd. Lássuk a felhozatalt!
1587049200

Hét újabb játékkal bővül a PC-s Xbox Game Pass

PC-n is további játékokkal bővül az Xbox Game Pass. Az újdonságok közt a legérdekesebb a Gears of War taktikai mellékága lesz, de kapunk fergeteges platformereket és egy remek túlélőjátékot is.
1586797808

Launch traileren a Gears Tactics

A vírus ellenére is aranylemezre került a Gears Tactics, ami az imént meg is kapta a hangulatfokozásra szánt launch trailerét. Lesz itt minden, amiért a Gears of Wart szeretjük: vér és brutalitás, csak most épp más nézőpontból.
1586336400

Miről szólt az év első Inside Xbox-adása?

Tegnap tartotta a Microsoft az év első Inside Xbox-adását. A stream elsősorban a játékokról szólt, várhatókról és már megjelentekről is, de az új Xbox-konzolról is hallhattunk egy keveset.
1586193752

Inside Xbox műsorral jelentkezik holnap a Microsoft

Kedden este szállítja a Microsoft az év első Inside Xbox műsorát. Habár az új konzolról, az Xbox Series X-ről nem lesz most szó, a rendezők egyéb érdekes meglepetésekkel készül a nézőinek.
1585573200

Gears Tactics - befutott a gépigény

Egy hónapon belül megérkezik PC-re a Gears Tactics, a népszerű TPS-sorozat körökre osztott taktikai mellékága. A hivatalos gépigényt elnézve pedig valószínűleg nem miatta kell majd high-end hardverre váltanunk.
1585400400

Gears Tactics - továbbra is tervben az Xbox-verzió

Noha a The Coalition csapatának egykori fejese már megerősítette, hogy Xbox One-verziót is szeretnének készíteni a Gears Tacticsből, formálisan még mindig nem jelentették be a konzolos átiratot.
1584115200

Kártyajátékként tér vissza a Gears of War

Hát erre mi sem számítottunk: a The Coalition a Steamforged Games csapatával karöltve kártyalapokra varázsolja a Gears of War univerzumát. Még idén megérkezik a Gears of War: The Card Game.
1580981400

Rod Fergusson a Blizzardhoz igazol

Rod Fergusson neve egybeforrt a Gears of War-szériáéval. 2005 óta dolgozott a sorozat újabb és újabb darabjain, ez a munka most a végéhez ért. A szakember márciustól a Blizzard csapatát erősíti.