Resident Evil 2 (remake) PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A klasszikus felújítása egészen az alapoktól.

Resident Evil 2 - túl a 4 millión

A megjelenés után alig egy hónappal máris újabb mérföldkőhöz érkezett a franchise, ugyanis a Resident Evil 2 felújított verziója hivatalosan is meghaladta a 4 millió leszállított példányt.

Resident Evil 2 - megjöttek a '98-as kosztümök

Az ígéreteknek megfelelően a Capcom kiadta Claire és Leon 1998-as valóját ábrázoló kosztümöket a Resident Evil 2-höz. A PlayStation 1-érát idéző skinek igazi nosztalgiabombák, és még fizetnünk sem kell értük.

Befutott a Resident Evil 2: The Ghost Survivors

Ha már végigjátszottad a Resident Evil 2 kampányát - akár többször is, eltérő karakterekkel -, de még több élményre vágysz, akkor már töltheted is az ingyenes The Ghost Survivors DLC-t! Befutott a launch trailer hozzá.

Resident Evil 2 - holnap jön a The Ghost Survivors

A Capcom megerősítette, hogy holnap érkezik a Resident Evil 2 első ingyenes letölthető bővítménye, a The Ghost Survivors. A csomag új szereplőket mutat be, ráadásul személyükben alternatív történetszálakat is megismerhetünk.

Resident Evil 2 teszt

Leon S. Kennedy és Claire Redfield épp Raccoon City felé tartanak, de ekkor még nem sejtik, micsoda borzalmak várnak rájuk. Rögtönzött menedékük, a rendőrkapitányság sem tart ki örökké, így meg kell keresniük a kiutat.

Resident Evil 2 - a múlt szemszögéből

A Resident Evil 2 remake-je az eredeti verzió fix kameraállásait a karakterünket követő TPS-nézetre cserélte, melynek köszönhetően teljesen új élmény lett az egész játék. De mi lett volna, ha maradnak az eredeti formátumnál?

Kiszivárogtak a Resident Evil 8 első részletei?

Most, hogy a Resident Evil 2 remake-je a boltokban van, ideje kicsit előretekinteni a jövőben. Egy Capcomhoz közeli megbízható forrás szerint a Resident Evil 8 már fejlesztés alatt áll, sőt, a Resident Evil 3 remake-je is.

Két vállra feküdt a PC-s Resident Evil 2

Egy héttel a megjelenés után máris sikerült a Codex crackercsapatnak feltörnie a Resident Evil 2 PC-s verzióját, pedig az osztrák szupervédelem legfrissebb verziója volt rajta. Úgy látszik, a Denuvo komoly lemaradásban van.

Érdekes statisztikák a Resident Evil 2-ről

Manapság a csapból is a Resident Evil 2 folyik, a Capcom pedig tovább dagasztja a hype-ot, hiszen megosztott pár érdekességet a játékosok szokásairól. Tudtátok, hogy a többség elsőre Leont választotta?

Hárommillió példánynál jár a Resident Evil 2

Remekül nyitott a Resident Evil 2 remake-je. A Capcom bejelentette, hogy az első héten hárommillió példányt szállítottak le a horrorjátékból világszerte. Ezenkívül dátumot kapott az első ingyenes sztori DLC, a Ghost Survivors.