Resident Evil 2 (remake) PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A klasszikus felújítása egészen az alapoktól.

Resident Evil 2 demó - viszlát, időkorlát!

Tegnap jelent meg a Resident Evil 2-remake "1-Shot" demója, amely alapjáraton csak 30 perces játékidőt biztosít. A leleményes Steam-felhasználóknak viszont egy trainer segítségével sikerült kijátszani a korlátozást.

Frissítve: Ennyit javul 21 év alatt a Resident Evil 2

A mai naphoz képest pontosan két hét múlva fut be a Reident Evil 2-remake, így stílszerű megnézni, hogy pontosan mire számíthatunk a több mint 20 évvel korábban bemutatott eredeti verzióhoz képest.

Pénteken egy rövid demót kap a Resident Evil 2

Már a nyakunkon van a Resident Evil 2-remake megjelenése, de január 11-én érkezik egy kipróbálható változat is belőle "1-Shot demo" címmel mindhárom platformra. Csupán harmincperces tartalmat kapunk.

PS4 - izgalmas lesz az idei esztendő is

Remek évet tudhat maga mögött a Sony, a PlayStation 4 a tavalyi esztendőben is jól teljesített, többek között exkluzív címeinek köszönhetően. És nagyon úgy fest, nem lesz idén sem másként.

30 perces demót kap a Resident Evil 2

Már egészen biztos, hogy demóváltozatot kap az alapoktól újjáépített Resident Evil 2-remake. Az ingyenesen kipróbálható verzió azonban egy különleges megközelítéssel érkezik: csupán 30 percünk lesz a felfedezésre.

A Sekirót várják a legtöbben a Steamen

A From Software közelgő akció-kalandjátéka szerepel a legtöbb játékos steames kivánságlistáján a Resident Evil 2 remake és a Metro: Exodus előtt. A top 10-es listában akad jó pár meglepetés is.

Resident Evil 2 - akcióban Ada Wong

Új látnivalók érkeztek a Resident Evil 2 felújított változatából. Nemcsak Claire-t és Leont láthatjuk újra mozgásban, de Ada Wonggal is futhatunk egy kört, továbbá egy új helyszínt is megnézhetünk magunknak.

Crossoveren dolgozik a PUBG Corp. és a Capcom

Véget ért a 2018-as PlayerUnknown’s Battlegrounds Mobile Star Challenge Dubaiban megrendezett döntője, melynek tiszteletére egy különös videót osztottak meg a PUBG Mobile Twitter-oldalán.

Decemberben demót kaphat a Resident Evil 2?

A hírt egyelőre nem érdemes készpénznek venni, de néhány elég meggyőző kép és videó látott napvilágot, melyek arra utalnak, hogy jövő hónapban demóváltozatot kaphat a Resident Evil 2 remake.

Negyed óra a Resident Evil 2-vel

A Capcom újabb játékmenet-videóval készít fel minket a Resident Evil 2-remake megjelenésére. A több mint 15 percnyi vágatlan akció Claire Redfield és a rusnya licker találkozását is bemutatja.