Resident Evil 2 (remake) PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A klasszikus felújítása egészen az alapoktól.

Resident Evil 2 - új speciális kiadás Európának

Bár nagyon távolinak tűnik a Resident Evil 2 felújított kiadásának megjelenése, a Capcom azért igyekszik jól ütemezve lerántani a leplet a játék különböző kiadásairól. Most éppen az Európának szánt fémdobozos kiadás bukott le.

Resident Evil 2 - videón a Noir és Sheriff skinek

A Resident Evil 2 remake Deluxe-kiadása jó pár egyedi kosztümmel ajándékozza meg a játékosokat. Claire detektívregényekbe illő ízléses Noir felszerelést kap, Leon pedig a The Walking Dead Rickjét is megszégyenítő Sheriff egyenruhát ölt.

Resident Evil 2 - összecsapás a Lickerrel

A Capcom még több látnivalót villantott a Resident Evil 2 remake-jéből. A legújabb videóban Claire Redfieldet láthatjuk akció közben. A sötét folyosókon hamarosan összetűzésbe kerül a játék egyik ikonikus mutánsával, a Lickerrel.

Resident Evil 2 - ilyen lesz a Deluxe-kiadás

A Capcom bejelentette a Resident Evil 2: Deluxe Editiont, amely Észak-Amerikában dobozos formában is elérhető lesz, Európában viszont csak digitálisan. Előbbihez kétoldalas borító is jár Chrisszel és Clairrel.

Fél óra a Resident Evil 2 remake-kel

Habár maga a játék csupán 2019-ben jelenik meg, a Capcom mégsem fél megmutatni a Resident Evil 2 remake-jét. A több mint félórás stream során Claire Redfield kalandjait követhetjük.

TGS 2018: Claire az új Resident Evil 2-videóban

Tegnap a Dengeki PlayStation nevű japán magazin streamelt egy kis Resident Evil 2-t, a 12 perces felvétel teljes egészében Claire Redfield kampányára koncentrál. A nőnek még egy kislányra is vigyáznia kell.

TGS 2018: Resident Evil 2 - Ada Wong is színre lép

A Capcom a tokiói kiállításon egy friss előzetest villantott a Resident Evil 2 remake-jéről. A sztorira fókuszáló videóban bemutatkozott a régóta várt Ada Wong is, aki egy vagány napszemüvegben írtja a zombikat.

Resident Evil 2 - mi van a rendőrőrsön kívül?

Tegnap a Capcom egy livestreamben demózta a Resident Evil 2 remake-et. Raccoon City rendőrőrsét már szinte betéve ismerjük a korábbi látnivalókból, de most ellátogatunk az épületen kívülre is.

GC 2018: Resident Evil 2 - Claire is beköszön

A Capcom eddig leginkább Leont mutogatta a Resident Evil 2 főszereplői közül, Claire-t nem igazán, a Gamescom apropóján kiadott látnivalókon azonban már a főiskolás hölgy kapja a főszerepet.

Íme, a Resident Evil 2 remake 900 dolláros kiadása

A Capcom egy meglehetősen furcsa Premium Editiont jelentett be Japánban a Resident Evil 2 remake-jéhez. A 900 dolláros kiadásban egy írógépre hajazó billentyűzetet találunk, és megkapjuk vele a sima gyűjtői csomag összes tartalmát is.