Resident Evil 2 (remake) PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A klasszikus felújítása egészen az alapoktól.

Brit toplista: nagyot futott a Resident Evil 2

Bárcsak minden remake ilyen nagyszerű lenne! A játékosok meghálálták a Capcom odafigyelését, a Resident Evil 2 így a brit üzletek legnépszerűbb videojátéka lett a megjelenése első hetében.

Elképesztően népszerű a Steamen a Resident Evil 2

A Capcom második legnépszerűbb PC-s játéka lett a Resident Evil 2 a Valve rendszerében. A mindössze egy napja megjelent címmel egy időben 65 ezren játszottak, többen, mint bármelyik más Resident Evil-játékkal.

A Netflix TV-sorozatot készít a Resident Evilből

Ma jelent meg a Resident Evil 2 remake-je, és a hype a tetőfokára hágott - ennek eredménye egy élőszereplős előzetes. Emellett lapértesülések szerint a Netflix élőszereplős TV-sorozatot forgat a frencsájz alapján.

Resident Evil 2 - befutott a launch trailer

Közeleg az idő, még egyet kell aludnunk, és máris visszatérhetünk a zombiktól hemzsegő Raccoon Citybe rendet tenni. Az utolsó napra pedig íme, a megjelenése előtti utolsó előzetes a Capcom alkotásáról.

Resident Evil 2 - ezeket kapjuk a premier után

Pont tegnap reppentek fel szóbeszédek a Resident Evil 2 megjelenését követő ingyenes DLC-kről, mára azonban a Capcom tisztázta a helyzetet. Igen, kapunk frissítéseket, méghozzá klasszikus skineket és extra fejezeteket is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések, és ezúttal sem fogunk unatkozni! Visszatérünk Raccoon Citybe egy kis zombivadászatra, folytatódnak a Diaz-testvérek kalandjai, és a Nintendo 3DS-re is jutott egy kis finomság.

Megjelenés utáni DLC-t kaphat a Resident Evil 2

A Resident Evil 2 rendezője, Kazunori Kadoi és producere, Yoshiaki Hirabayashi a Saudi Gamernek adott interjúban elárulták, már folynak arról az egyeztetések, hogy megjelenés utáni kiegészítőt kapjon majd a felújított Resident Evil 2.

Resident Evil 2 - a döntés a te kezedben van

Vadonatúj, interakttív előzetest kapott a jövő héten megjelenő Resident Evil 2. A friss kedvcsináló ismerős jelenetekkel operál, de a választás lehetősége miatt azért így is izgalmas percekben lesz részünk.

Resident Evil 2 - képeken Hunk és Tofu

Mindenki kedveli Leont és Claire-t, de az igazi Resident Evil-rajongók megegyezhetnek abban, hogy Tofu a széria valódi hőse. Az extra karakterek a felújított változatból sem maradnak ki.

Resident Evil 2 - nagyon sokan tolták a demót

A Capcom tájékoztatása szerint hatalmas siker volt a Resident Evil 2 újrázásának mindössze félórás időkerettel ellátott demója. A kiadó szerint több mint egymillió rajongó élt a próbakör lehetőségével.