Resident Evil 2 (remake) PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A klasszikus felújítása egészen az alapoktól.

További felújítások érkezhetnek a Capcomtól

A Capcom képviselői egy befektetőknek tartott előadás alkalmával erősítették meg, hogy a jövőre visszatérő Resident Evil 2 után is terveznek további felújításokat, így más régebbi játékok is újrázhatnak majd.

Játékmeneti videón a Resident Evil 2 remake

Az Ani-Com & Games Hong Kong rendezvényén a Capcom bemutatójának során újabb gameplay videót mutattak be a közönség számára a Resident Evil 2 remake-verziójából. Leon régi-új kalandja még mindig remekül fest.

Resident Evil 2 remake - pofás lesz a gyűjtői kiadás

A Comic-Conon külön panelt kapott az idei E3 egyik legkellemesebb bejelentése, a Resident Evil 2 remake. Bemutatkozott a játék 200 dolláros gyűjtői kiadása, és egy-két apróbb újdonságra is fény derült.

E3 2018: A Resident Evil 2 vitte a kritikusok díját

A szavazatokat összesítették, így végre kiderült, melyik játékok voltak a legjobbak az idei E3-on a kritikusok szerint. A show legjobbja a Resident Evil 2 remake-je lett, de a Dreamset is díjazták a legjobb eredeti játék kategóriájában.

Resident Evil 2 remake - adaptív nehézségi szintek

A Resident Evil 2 feldolgozása a sorozat más részeinek egyes elemeit is felhasználja majd, így nem meglepő, hogy a Resident Evil 4-ben bemutatott adaptív nehézségi szint is helyet kap majd a remake-ben.

E3 2018: Íme, az expó legjei - szerintünk

A tavalyi évhez hasonlóan idén is összeszedtük az E3 legjeit: a Gamekapocs szerkesztői egyenként mondják el, melyik volt szerintük az expó legjobb játéka, melyik volt a legnagyobb csalódás, és min lepődtünk meg a leginkább.

Ilyen vas kell majd a megújult Resident Evil 2 alá

Befutottak a Resident Evil 2 remake-jének PC-s rendszerkövetelményei. A Capcom fejlesztése teljesen új köntösbe öltözteti a húszéves klasszikust - lássuk tehát, hogy milyen hardver kell majd a nosztalgiázáshoz!

Resident Evil 2 - kétféle módban fut majd a remake

Az idei E3 egyik kellemes bejelentése volt a Resident Evil 2 teljesen felújított kiadása, amiről most kiderült, hogy az erősebb konzolokon kétféle módban is játszható lesz majd. Dönthetünk a magasabb felbontás és a jobb teljesítmény között.

E3 2018: Itt a bővített Resident Evil 2 remake demó

A Resident Evil második részének remake-jéből láthattatok már egy tartalmas bemutatót, de az IGN jóvoltából befutott az E3-on kiállított teljes változat is, így további tíz percet is tudunk mutatni.

E3 2018: Tíz percig mozog a Resident Evil 2 remake

A Capcom egy 10 perces demót villantott a Sony E3-as közvetítésén, amely Leon kampányát mutatja be. A helyszín bizony ismerős lehet számunkra, ám a játékmenet jelentősen átalakult. A harc például sokkal intenzívebb.